Idag blev det aldrig ljust...

Tyckte nog jag var lite piggare i morse, en extra timme att sova :) somnade ju vid vanlig tid igår.
Varje år är det likadant, man kommer till jobbet och klockorna är som vanligt fel, brukar ta några veckor innan alla är omställda.
Nog märks det att vi snart är i början på november, den mörkaste, gråaste och mest trista månaden på året..
Dimman låg som ett tjockt hölje hos oss från morgon till kväll, tycker det är lite kusligt och trollskt över dimma, man ser inte vad som finns 20 meter bort, precis som i en skräckfilm...Måste erkänna att jag går och tänker ut lite olika skräckfilms-scenarior när jag går med hunden i skogen, kan oxå skrämma upp mig själv riktigt...Igår kväll blev jag riktigt rädd när det knakade bland träden, då hamnade hjärtat i halsgropen ett tag, sedan blir det aldrig tyst när det är så fuktigt och har regnat tidigare, ploppar o pluppar överallt..

En schäfern vi haft, Nicke, ville inte gå ut med mig på kvällarna, jag sände ut så dåliga vibbar med min rädsla. Husse gick han däremot glatt ut med på kvällarna, han kunde väl inte förstå vad jag var så rädd för :)

Blev ett uppehåll i bloggandet pga att jag haft min goa dotter och barnbarn hemma, så även son och barnbarn kom till helgen..så mysigt med alla hemma :)

Nu har ungdomarna hos oss höstlov, innebär studiedagar för mig..Hoppas det blir bättre väder i veckan för ungdomarnas skull :)




Tyckte denna bild blev läcker, Lokie suddig i dimman :)



Precis som hunden och katten känner Lokie igen ljudet på min bil, kommer direkt till stallet och tigger mat :)





Kusinerna...mina älsklingar..så söta båda två :)



Trackback
RSS 2.0