2 januari

En lugn och härlig dag är snart till ända. Det mest händelserika idag var väl vårt affärsbesök ;) En av mina chefer önskade mig en trevlig helg efter ett möte, jag svarade honom att en bra helg för mig är att jag kör in bilen på gården på fredagens em och kör ut på måndag morgon till jobbet, DET är en BRA helg för mig =).

Passade på att köpa två "pipleksaker" åt hundarna, fanns ingen kvar hemma. Inez är i "slyngelåldern" nu så de flesta saker hon får är sönder inom en dag. Dagens pipleksak hon fick höll i 2,5 timmar innan jag kastade bort trasorna. Få se hur länge Arne kan vakta på sin "leksak" innan hon demolerat den också ;)

Vi kastrerade Arne i höstas, ville inte ha oönskade valpkullar. Arne har under hela sitt 8-åriga liv haft fri tillgång på mat men det har vi fått bryta nu. Dels har han haft en inflammation i magsäcken två ggr sedan i somras och han har ätit antibiotika mot det båda gångerna och nu får han ett svindyrt dietfoder som är nog så smakligt. Vi är tvungen att gömma det för annars är katterna där och äter upp det innan det svällt klart. Mina katter skulle annars aldrig DRÖMMA om att äta vanligt hundfoder =) Idag var det någon av hundarna som åt upp Lokies (hästens) kraftfoder, vi gissar på vår kära "kastrat". Betfor är ju sött och gott och sedan slank även pelleterna ned, havren låg dock strödd överallt. Så vårt hus är nu en "matfästning" =) Allt inlåst eller bakom grindar!


Arne! Älskar denna hund så mycket <3





Farmors hjärta <3 Så vacker! (min son tog denna bild)


Så förväntansfull inför julklapparna <3 <3 ( MIn son har tagit denna bild )


Mormors Hjärta! Min dotter bad Mille att lukta på osten....men han slickade =) den lilla gourmeten älskar mögelost =)
(min dotter har tagit bilden)


Nyårsafton blev perfekt =) mögelost och choklad, allt går att utläsa på Milles t-shirt ;) Märk väl kexet som sitter klistrat på hans t-shirt ;) <3<3
(min dotter har tagit fotot)


Ett litet charmtroll är han <3 (min dotter har tagit fotot )
Trackback
RSS 2.0