Dåligt + bra = dräglig dag ;)

Idag hade jag fortfarande feber när jag vaknade, vågade knappt svälja innan jag fått i mig hett kaffe, har "igelkotten" kvar i halsen. Allt gick lite mer i ultrarapid på morgonen än det vanligtvis gör. Men jag kan inte vara sjuk nu för då går all min planering åt helsicke, det låter vrickat men är sant, kan inte skjuta på vissa saker. Gjorde en deal med chefen (som tyckte jag skulle åka hem) att jag var kvar så länge eleverna var i skolan, (skippade alla möten på em så länge febern sitter i), sedan skulle jag åka hem för att orka med morgondagen, för då ska vi åka till annan ort så eleverna får se några av de olika gymnasieutbildningarna de kan välja.

Fick sms att dottern var välbehållen i kalmar efter sin 5 timmar långa bilresa...puhhhh så orolig jag alltid är över de resorna.

Väl hemma kröp jag ned i bädden och somnade på stört. Sov i 2 timmar. Precis när jag slumrade in hörde jag ett pip från mobilen, kikade direkt jag vaknat och mina förhoppningar besannades. Mitt paket med diverse gardiner, påslakan och överkast hade kommit =) Kära maken fick åka in till ICA och hämta paketet.
Nog piggade det upp kvällen =)


Gustav tittar på det nya fina överkastet han snart ska få ligga på och håra ner  ;-)



Här ser du Jane  sakerna jag berättade om =)
Trackback
RSS 2.0