Nyårsdagen 2011

Det var första gången jag skrev 2011 =) Det lär ju bli några ggr till under året.
Först det viktigaste av allt.... Inez var inte det minsta rädd för raketer =) Hon och Arne gick och snusade och lekte i snön medan vi stod ute och tittade på alla fyrverkerier från vårt närmsta samhälle. Att jag varit orolig för detta med raketer beror på att en bekants boxer blev så rädd att den stack till skogs för flera år sedan, de kom till oss på nyårsdagen och frågade om vi sett hunden, det hade vi sorgligt nog inte =( De hittade henne efter en och en halv vecka, så smal och utmärglad över en mil från sitt hem.

Satt och slötittade på TV till klockan 3 i natt, sov länge i morse. Kära maken var uppe med tuppen som vanligt, han la sig efter det vi tittat på fyrverkerierna. Han är en KLIPPA min kära man och vi kompletterar verkligen varandra i det mesta. Det har nog oxå gjort att vi varit tillsammans i över 36 år <3 Vi har djurintresset gemensamt och vi har alltid jobbat sida vid sida här på gården.

Inga nyårslöften från mig, jag har gett ett förut som jag alltid bröt, nämligen att sluta röka. Men våren 2000 bestämde jag mig för att lägga av med rökat och på den vägen är jag än =)
God fortsättning till er alla! Kram


Lokie en skäggig kille.


Gran ger en fräsch andedräkt har jag hört ;)



Trackback
RSS 2.0