Skridskobana.....

Har nu rast och knackar ned några rader. I morse när jag vaknade hade vi +3, insåg att allt nog bara var is på gården. Min man slog omkull sig igår när han skulle kvällsfodra hästen, hörde hästen galoppera iväg en bit in i hagen, jag gick med hundarna och frågade vad som hände? Jag slog omkull mig ropade han tillbaka men jag lyckades klara vattnet.
I morse när han gick ut med hundarna och skulle sköta om hästen slog Inez på rumpan nedanför trappen, lite rådlös såg hon allt ut ;)
Vägen till jobbet såg ut som en nyspolad skridskobana, inte ett enda sand eller snökorn, bara blankis. Men jag körde aldrig över 40 så det gick bra.
Men...men, när jag kom fram till jobbet såg jag att jag för första gången på 23 år hade glömt jobbnycklarna. Av alla dagar så ska jag glömma dem idag, vägrar att åka på isbanan hem mer än tvunget. Blir nog en lite knölig dag när jag får springa och be kollegor att låsa upp för mig =)
Ta det lugnt när ni går ut och kör försiktigt!


Precis så här såg vägen ut. (bilden lånad från nätet)



Kommentarer
Postat av: Helen

Kör fösigtigt hem sen, det ha antagligen inte smält undan!

Här har både hundar och hästar skridskobana, men fäckvis är det lera, så nu är det smutsiga golv efter hundtasar igen. Vad det gäller det så är snön bra...........



Kramar

2011-01-17 @ 12:33:47
URL: http://blogg.amelia.se/bloggameliasecayman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0