Vår kära.....

...ISTID har kommit till oss =/
Igår jobbade jag kvällen på fritidsgården, plusgrader hela dagen, så även när jag åkte hem 23:15. När jag vaknade blåste det en del och solen sken från en klarblå himmel, trodde det skulle vara varmt och skönt...men ack vad jag bedrog mig visade det sig senare.  Efter en timme ringde dottern - mamma kan du komma och se efter Mille en stund, har en så förskräcklig huvudvärk.  Sagt och gjort, åkte till dottern! Vi bestämde att vi åker hem till oss och hon lägger sig och sover och jag och Mille är ute så han får leka.

Hela gården är en enda stor isgata....   =/

Jag och MIlle åkte pulka och fort gick det.... jag satte fötterna i backen en meter före hästhagen annars hade vi brakat in i den...Lokie dansade runt och låtsades bli skrämd när vi närmade oss hagen till Milles stora förtjusning.

Efter ca 10 turer tyckte jag att pulkaåkning var nog för min del...men det tyckte inte Mille...ni som försökt gå med gummistövlar på is vet hur halt det är och att det är ganska meningslöst...så Mille kröp upp för backen med pulkan ;)

Is och snöätning stod mest på programmet idag...förutom pulkaåkning förståss =)

Kom igen nu traktor....STARTA ....någon ....gång......då

Nu är det sportlov =) jobbar bara måndagkväll på fritidsgården, då ska vi ha olika turneringar med priser =)  på tisdag ska jag hämta prinsessan och sedan ska jag bara njuta av vår ledighet tillsammans ♥

Ordspråk: Våren är vackrast en vinterdag / Carl hammare´n
Trackback
RSS 2.0