Snöade....

....i morse och allt var härligt vitt när jag vaknade  ♥ glad blev jag och gick ut direkt till hästen med goa Inez som följeslagare, två katter slank in och ville äta och sova efter nattens bravader =)
 
Tvätt och lite sedvanligt pyssel väntade, ringde dottern och frågade om de ville ha middag. Då berättade hon att stackars Mille hade blivit magsjuk igår, en magsjuka som gått på Milles förskola och många barn som sjuknat in och även saknades på luciafirandet. Stackars lilla hjärtat  ♥ han såg så trött ut igår och så fort de lussat färdigt ville han gå in för att han frös, jag och dottern gick in med honom medan de andra barnen/föräldrar/släktingar fortsatte mingla ute.
 
Nåja ska jag få magsjuka så får det bli så, de kom över och åt middag idag, Mille och jag klädde granen och ställde fram några tomtar =) En ny tradition hos oss, förr klädde vi granen dagen före julafton ;)
 
I morgon ska jag skriva julkorten och göra julens köttbullar. Tack Kinaguld för påminnelsen om julkorten  =) Måste bara få tipsa er om världens godaste revbensspjäll, jag och kära maken var ju bara tvugna att provsmaka igår kväll, vi åt upp dem så vi fick köpa nya idag ;)
 
Prova...så goda =)
 
Bild från i morse.
 
Julgranen är klädd, ska börja slå in julklapparna så de får inta sin plats under granen...Finaste tavlan på Arne ♥ lyses upp av granen. 
 
Rambo för 15 minuter sedan, han börjar bli grymt stor och kommer kanske att bli nästan lika stor som Gurra ♥
 

Kommentarer
Postat av: Jane

Vad fint ni har gjort.
Jag ser fram emot att se alla klapparna som skall ligga under granen.
Hoppas att lille Mille frisknar på sig fort. Stackars liten...
Kramar i massor / Syrran

2013-12-15 @ 12:57:46
URL: http://janesunderbara.blogg.se
Postat av: Freja

Stackars liten som blev magsjuk, hoppas du klarar dig! Jag var ju magsjuk i veckan som var, det är ingen höjdare...

2013-12-15 @ 18:32:36
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0