Det blev....

...hyfsat väder så jag och Mille kunde undersöka skrotbilen, nog blir den plattare för vart år. Den har stått här ute i skogen över 40 år fick jag höra för en tid sedan, när dottern var liten har hon berättat för mig att hon lekte i den och "körde" =)
 
Ni ser vårt stall och hus skymta i bakgrunden, så det är väl en tidigare ägare till gården som parkerade bilen för gott här.
 
Mille hittade mitt avslagna kvastskaft på trappan (skulle knacka bort lite hundhår från sopborsten på räcket och vips...så gick det av) Mille skulle ha skaftet som vandringstav, men efter lite knackande på skrotbilen gick det av igen ;) så det fick bli en växelspak till hans lastbil.
 
Mille brummade och körde ett bra tag, jag fick jobba med att laga skrotbilen ;) Lastbilschauffören har stövlarna på fel fot och mormors avlagda vintermössa ;)
 
En övergiven lastbil ;)
 
Bosse och Inez körde den vanliga tafatt-leken i skogen, här blev de trötta och vilade i den mjuka mossan =)
 
Detta är den stora madrassen som jag haft under skrivbordet, idag flyttade jag ut den till köket och nu ser jag verkligen hur stor han blivit min lilla baby ♥ Han "råkade" bara springa igenom en stor vattenpöl på väg hem från skogen, så lite blött blev det på madrassen ;) Hundarna har fått ta våra "sidenlakan" då de är lätta att hålla rena från hundhår och då jag och maken aldrig velat sova på dem ;)
 
Vi har precis nattat hästen, blåst har det gjort ett bra tag men nu började det regna, ska ju övergå till snö under kvällen, 10 cm snö är utlovat till natten =/ Men eftersom det inte finns någon tjäle i jorden och sjön sköljde förra helgen så försvinner snön kanske fort =)
 
Nåja...så här kallt ska det väl inte bli i helgen.... Ha en härlig helg alla! =)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Åhh, det fanns en skrotbil nära mitt hem när jag var lten, tänk så mycket jag lekte där!

2014-03-14 @ 19:54:08
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: ansepanse

:D stövlarna på fel fot :) och mormors avlagda mössa :) jag tänkte just skriva att jag tycker att Milles mössa är jättefin :)
ja, vad stor han blivit Bosse, och så skrattar jag gott åt att dina vovvar får sidenlakan att ligga på :) det är kärlek det :)
Sv: jag är också mörkrädd, väldigt mörkrädd, det kanske när något i vår generation? eller vad tror du :D
kramar och en fin helg till dig också

Svar: Vi fick nog höra för mycket gammeldags sagor som oftast var lite läskiga ;)
Kort

2014-03-15 @ 10:38:05
URL: http://kinaguld.blogg.se
Postat av: krulli

Vilken lyx med sidenlakan till hundarna. Praktiskt att de inte blir håriga. Jag har också sidenlakan här, sänt där reselakan so svalkar skönt i hettan. :)

2014-03-16 @ 09:05:40
URL: http://krulli.se
Postat av: amanda


ah, vilken härlig bildserie om våren och barnbarnet och Bosse och Inez !! vad du kan !
hoppas att din vecka har börjat bra,
och att du full av energi,kram !

2014-03-17 @ 18:57:08
URL: http://amaandar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0