Vi har Sveriges bästa skolmat....

....som lagas på plats så maten är alltid nylagad ♥ deras fiskgratäng är det godaste som finns, lovar att det inte finns en enda restaurang som kan slå dem ♥ Förutom ett stort salladsbord och alternativa rätter så har vi världens godaste vitlöksås som lagas på plats var dag =) Idag hade vi två olika anrättningar av köttfärssås, en med grädde och en utan, riven ost till de som ville ha. Jag tog den med grädde, så ljuvligt god och den bara smalt i munnen ♥ Min lista här på alla goda rätter de lagar skulle bli lång om jag räknade upp allt =)
 
Våra ungdomar har många spännande kryddor att välja mellan, de har lärt mig att använda chili explosion, fast jag fegar ur och tar lite mindre än de ;)
 
 
 
Lite fler kryddor....
 
Sist men inte minst världens GLADASTE och TREVLIGASTE "mat-tanter" som det hette förr (tjejer vill jag kalla dem för) ♥ De bidrar också till att våra luncher är något vi ser fram mot med glädje =) 
 
Efter min goda lunch visade en av mina elever upp sin vackra hund ♥ de hade väntat på mig ute i ösregnet en god stund.
 ♥ En så fin och go matte denna vackra hund har =)
 
 En av de bästa förklaringar på ADHD jag någonsin läst och som kanske också kan ge mer förståelse 
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Freja

Jag har sett den där facebookstatusen, så härligt med vuxna som kan möta barn utan att skamma eller skrämma dem! Själv blev jag mattant redan när jag var 18 år och jobbade i en militärrestaurang på sommarlovet. Fast eftersom det var många från västkusten som gjorde lumpen där så hette vi bambatanter... Inte den roligaste titeln när man är yngre eller jämnårig med killarna som kallar en det...

Svar: Kul med namnet bambatanter, har aldrig hört det förut =) Jag har jobbat i 27 år på samma skola och kan bara säga att de sista åren, med ny ledning där barnen får krydda sin mat själva (utan misstankarna att de ska vräka på kryddor på varandras mat, vilket jag aldrig sett dem göra) så är det med stor glädje och förväntan man går och äter ♥ personalen i köket/matsalen är så trevliga att man gärna stannar ett tag och pratar med dem =)
Kort

2014-10-02 @ 23:26:37
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Monica o Jacob

Härligt när man får bra mat i skolan, dags för alla att gå tillbaka och laga mat på plats:-)
Fin liten vovve.
Ha en skön helg

Svar: Jag äter godare på skolan än jag gör hemma ;) skaffar mig recept från dem allt som oftast, men..... jag kan INTE göra lika god mat som de gör =/ så jag njuter var dag då jag går in och äter =) Fin vovve och en fin tjej....kram
Kort


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0