Idag ringde de från...

...från AFA-försäkringen, hade varit vaken en kvart innan telefonsamtalet kom..En hel del frågor runt mitt mående idag...Vad gör du på vardagen? äter du mediciner? Sover du bra? Har du varit hos läkare nyligen? Så jobbigt att förklara sitt mående, när man inte riktigt kan förklara min person idag, är långt ifrån den iderika, glada, spralliga och impulsiva person jag en gång var + att minnet fortfarande är ett "fluff". Att förklara att man inte har mycket lust/ork att ta tag i saker är inte roligt, det har jag inte heller förklarat ordentligt till min kära familj.
 
Nu skulle dert räknas ut hur mycket jag betalat för läkarbesök och mediciner, har du kvitton kvar? Nej! (sparar bara djurens medicinkvitton) Inga sparade kvitton idag var vanligt menade kvinnan som ringde upp mig, men de skulle kolla med Fass, sedan skulle jag få ersättning för allt...
Efter det skulle deras läkare granska min sjukdom och hur han ställde sig till min diagnos. Tredje läkaren nu som ska bedöma hur jag mår och även den andra läkaren som ALDRIG träffat mig. När jag nu fick ett ja hos Försäkringskassans läkare som grundade sig på min läkare som är den enda som träffat mig irl och som bedömde min sjukdom som arbetsskada, ska då den här läkaren säga NEJ?
 
Grunden för att få livränta från AFA är att Försäkringskassan godkänt arbetsskadan. Om AFA beviljar livränta har man även rätt till halv livränta efter 65 års ålder, livet ut. Kika in på länkarna jag lagt ut nedan..... Just nu orkar jag inte bry mig..Men får jag ett nej så vaknar nog orättviseilskan till och jag orkar agera, hoppas jag...fortsättning följer!
 
Beundrar denna man, Han krigade och vann.
 
Kika även här och här
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0