När Lill-babs dog...

....Så såg jag alla dessa hyllningar till henne på Facebook, precis som när många av våra folkkära kändisar dör t.ex Jerry Williams, Rickard Wolf m.m  . Brukar själv inte dela kändisars bortgång och gjorde det inte nu heller.
 
Men känner ändå en sorg till att hon är borta nu, jag har minnen av henne. När jag precis fyllt nitton, ensamstående mamma till en två-årig son och som småbarnsförälder är du oftast hemma var kväll, så nu ville jag ha en sista kul kväll innan vintern . Min två år äldre kära bror ställde ofta upp som barnvakt och lovade att vara barnvakt då jag ville gå på sista "folkparksuppträdandet" för säsongen   Min bror bodde då i Göteborg och hade sin bästa kompis med sig som även bodde i Göteborg. Kompisen valde att följa med mig ut, min bror blev ensam barnvakt.
  
Den kvällen blev helt UNDERBAR, jag fann min man för livet  , visst vi hade båda kikat på varandra tidigare och gillat det vi såg. Artisten för kvällen var så klart Lill-Babs, så för oss båda betyder hon mycket. Men de som även gjorde det möjligt att vi två fick vår tid tillsammans var min bror och Anki    puss  och kram till er, ni har varit livsavgörande för mig och min lycka i livet.
 
För att göra en lång historia kort, kära maken åkte tillbaka till Göteborg, sa upp sig och efter en månad  fanns han hos oss och där är vi fortfarande.
 
Satt hos frissan när mobilen ringde...Mitt barnbarn undrade,. hur träffades du och farfar? jag gör ett jobb i svenskan om hur man träffades innan sociala medier fanns. Delar så gärna med mig av vår historia   
 
 
19 år och med det käraste jag har i famnen  kära maken har tagit fotot 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0