Vi har funderat på att döpa om....

...vår minsta katt, ettåringen Gustav till Narcissus. Vi har sett att han har alla drag av narcissim, några få kännetecken: en individs självupptagenhet, självförhärligande och överdrivna tro på sig själv. Termen kommer från namnet på den grekiska mytologen Narcissus, en vacker yngling som blev förälskad i sin spegelbild när han såg den för första gången i en källa. 
 

 De kräver bekräftelse hela tiden

 
 

De överöser dig med uppmärksamhet

 
 De har aldrig fel
 
 

De är själviska

 
 

De är lättsårade

 
 Vår Gustav i ett nötskal  👍 
 
 
 Gustav är nummer ett i vårt hushåll , när han kommer in så talar han direkt om att han är hungrig (vilket syns på den runda magen och den svaga matten som inte kan stå emot att servera honom)  Gustav biter matte lite lätt och kärvänligt i foten för att hon ska förstå hans uppskattning för servicen...
 
Om vi serverar vår andra katt Rambo mat, så kommer Gustav som ett skott - MAT till mig, härligt matte ♥ Rambo hoppar ned direkt.
 
Rambo tvättar Gustav som den snälla själ han är, Gustav ger aldrig denna kärvänliga handling tillbaka, (den enda han tvättar ibland är schäferhanen Bosse, då i blidkande syfte för lite "tuttning" ) ♥  lugnt somnar Gustav in i vännen Rambos värme.
 
 
Mätt och belåten, utsövd så ska han då få tillfredställa sina "sugbegär" på den mer än 40 - kg  tunga schäferhanen Bosse, självklart undfaller sig den stora schäferhanen detta.
 
"tuttingtime" 🍼
 
 
Glömde säga att det finns nog en till i vår familj med samma narcisstiska drag, vår tjej, schäfertiken Inez med många liknade kännetecken, lite mindre dock. Inez ser inte andra hundar, inte andra djur i naturen, ser ni mig så är jag nöjd är hennes måtto. 
 
Vårt vackra hjärta Inez 
 
Gustav och Inez kan sova ihop, först var det protester från Inez, men det brydde sig inte Gustav om, till och med vår egen bitch Inez gav upp, han var uthålligare. 😂
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0