I morgon ska jag träffa min läkare igen...

...vi har inte setts från det jag avbröt min sjukskrivning och förtidspensionerade mig och bad honom skriva intyg till min livränta som senare beviljades. Jag är så tacksam att jag hade förmånen att träffa denna UNDERBARA läkare som förstod mig precis, han hade genomgått samma utmattningssyndrom som jag och kunde sätta ord på vad jag behövde för att kanske sakta ta mig tillbaka till ett drägligt liv.
 
När vi hade sammankomst med Försäkringskassan, arbetsgivare, kurator, facket, jag och läkaren för att komma vidare i min rehabilitering så stod han som en klippa och sade ifrån alla åtgärder inom 6 månader framöver, jag behövde all vila, fick inte gå tillbaka till mitt gamla jobb igen... Alla lyssnade på honom och ingen sa emot, min fackrepresentant sa att det var den bästa läkare hon mött i sitt jobb. När jag inte fick gå tillbaka till mitt gamla jobb blev det enkelt för mig, fanns inget kvar för mig på arbetsmarknaden. Ringde min chef och bad om möte. När man tidigare betalat folk man ville bli av med under uppsägningstiden så tyckte jag att jag borde få samma rättighet som skött mitt jobb..Under det mötet blev det bestämt att jag skulle ha min lön under uppsägningstiden och vara arbetsbefriad, kommunchefen skrev under för att det skulle gälla.
 
När jag sist kontaktade vårdcentralen sa de att han slutat där (över ett år sedan), så ledsen jag blev över att jag inte fick tacka honom för allt han hjälpt mig med. När jag nu behövde förnya receptet med blodtrycksmediciner så fick jag tid i tisdags 08:15 för provtagningar och en tid i morgon för läkarbesök, såg till min stora glädje att han är tillbaka ♥ Så imorgon förutom glädjen att få se honom igen och tacka för hans hjälp till ett vettigare liv i vardagen så hoppas jag att jag inte glömmer att han ska skriva ut nya mediciner (hjärnan är fortfarande som en schweizerost, full med hål och minnesförluster) Fortsättning följer 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0