Snart höstlov...

 
....Dottern och jag planerar inför det, Mille som inte vill vara på fritids då han inte trivs där, då hittar vi som vanligt på lösningar för lovet. Precis som min dotter slutade han på fritids efter ettan. Nu går han i trean.
 
Min dotter gillade inte heller fritids, för ljudligt och för bråkigt för henne, redan som sjuåring sa jag upp platsen för henne. Vi gjorde en deal dottern och jag, de två dagar jag jobbade längre än hennes skoltid så skjutsade jag hem henne, de fick vänta in mig på möten på jobbet, mina barn betyder allt ❤️. Dealen var att hon fick inte öpnna dörren om det knackade på. Hon hade tre backups att ringa till om hon undrade, var rädd över något och behövde få tag i mig, det var stora lappar med namn och telefonnummer (före mobilernas tid). Med två stora schäferhanar hemma var jag inte speciellt rädd, de skulle vakta över henne med sitt liv. Inget hände, ingen blev uppringd under de åren, jag litade även på min dotter till 100 procent. 
'Den enda incident jag kan påminna mig var när hon ätit för många nötglassar en gång och reagerat på dem med svullnad, åkte direkt till läkarstationen med henne och de sa att det var en allergisk reaktion, den försvann snabbt!
 
Har även haft min kära prinsessa (mitt äldsta barnbarn) hos mig på loven, precis som mina barn har kunnat njuta av sovmorgnar på alla lov så vill jag att barnbarnen ska känna av den friheten. 
 
Några bilder från en härlig och varm oktoberdag från igår:
 
Humlorna är fortfarande i farten, en solros precis vid källardörren, ett tappat frö från säcken kära maken ska elda upp. Jag blev getingstucken förra fredagen, en "slö" geting letade sig in i ärmen och stack till då jag rörde på mig, så mycket kliande (i sömnen) och svullnad 😫.
 
Vi lyfte på rumporna från våra stolar och skötte höns och letade ägg, när vi kom ut var stolarna upptagna, en stol extra hade vi satt ut åt katterna 😉.
 
Då stolarna var upptagna fortsatte vi att ta upp potatis, så klart var Gustav med...
 
 
 
Min bästa vän samlar en massa mat åt hönsen, ❤️ vi kokar de skadade potatisarna och de som är för små för vinterförvaring...Gissar att de får leva som höns gjorde förr med en massa matrester från hushållet...
 
Mina älsklingspojkar njuter i solen ❤️
 
Nu viner vindarna ordentligt i knutarna...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0