Har inte tagit någon smärtlindring idag....

....Sov till 10, solen sken när jag vaknade, ville gå ut  👍 Kunde göra nr 2 idag för första gången efter operationen 😊, tog en "frukt och fiber"  tärning igår för att få igång magen, tog även en till idag. Så viktigt att hålla igång magen när man är så stilla.
 
Efter frukost gick jag ut och satt ute i två timmar i solskenet och värmen, kycklingarna som växer massor på några dagar sprang runt mig ❤️Så mycket de utvecklats sedan i måndags då jag såg dem sist. Kära maken fixade fyra nya värpreden då de var ute och sprang på gården, vi kan nog se fram mot många ägg med våra unghöns i vinter.
 
Dagen var inte smärtfri, men "uthärdlig".
 
Imorgon kommer barn och barnbarn på besök, de ska få hjälpa till att flytta in utemöblerna till stallet, alla dynor till tvättstugan, sedan ska vi äta en god smörgåstårta och fira sonens födelsedag i förskott. När jag nu inte kan delta i arbetet själv så kan jag planera hur vi kan fixa saker så inte kära maken behöver slita och göra allt  själv 😉 Kära maken sköter ju sedan flera månader allt här på gården, först och främst ser han till alla mina behov och sedan till vårt hem och alla våra djur ❤️,  
 
Dotter är helt med på min plan, har redan invigt henne ❤️
 
Kära maken som gav alla våra hästar sprutor när det behövdes pga sjukdom, fixar det lika fint på mig ❤️Bara tre sprutor kvar 👍 
 
 
Fem plåster, fem hål efter titthålskirurgin, luft blåst in i magen för att läkarna skulle kunna se när de opererade.....torsdagen var en plåga då tarmarna skulle lägga sig tillrätta igen, magen utspänd som en "spärrballong"
 
Om en månad återbesök, hoppas även att jag fått svar från patologen då.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0