Ytterligare Mille firande idag.

Haft en underbar dag idag och firat Mille igen, vi har firat hans riktiga födelsedag under veckan ❤ Hela familjen samlad idag och alla barnbarn + mitt bonusbarnbarn kallad Feffe (Milles syster), vi åt en av de godaste smörgåstårtor jag någonsin ätit som dottern och Mille gjort. Den goda bär och frukttårtan stod svärsonen för. Tack för en UNDERBAR dag mina kära ❤
   
Så j-kla god 😋❤ Länge sedan jag åt så mycket smörgåstårta 😊 (fick en bit med mig hem av Mille ❤) 
 
Finns väl inget godare än bär och frukttårtor inte sött utan syrligt och smaken av bär 😋❤
 
Lillan 4 månader idag och så varmt idag 🥵 så finkläderna plockades av efter någon timme ❤
 
Igår åskade det rejält men inte samma skyfall som i måndags då det var ett värre åskväder och det kom 18 mm på en och en halv timme.
 
Släppte in katten Börje sent i måndags kväll, för sent såg jag att han hade mus/råtta/sork i munnen, jag böjde mig ned för att lyfta ut Börje med fångsten och tappade då mina trådlösa lurar och Börje blev skrämd och tappade fångsten som smet in i huset. Kära maken såg den tidigt i morse, nu pallrade den sig in under våra sängar såg jag för 10 minuter sedan runt 20 . Den elektriska fällan sattes på plats under en säng. Hoppades att vi hade en fångst imorgon.
Ostbiten borta på morgonen och ingen död fångst i fällan då batterierna var för dåliga. Vi införskaffade nya batterier men vi fick ingen fångst troligtvis fick den en liten stöt och aktade sig för fällan. Haft dörren öppen i flera dagar så gissar gnagaren har hittat ut igen då vi inte sett den något mer. 

RSS 2.0