Galenskap!

Här har ni ytterligare en tjänst som berättar var folk bor, ålder och personnummer. Min mail har varit nedlusat i veckor på "fejk Mc-Affe och Norton antivirus" att min prenumeration tagit slut och min dator är nedlusat av en massa virus alla mina bilder ska stängas ned, jag ska klicka på en länk för att se alla virusen. Har aldrig betalat för de tjänsterna, så de slängs direkt. Internet sprutar ut information om oss, inte undra på att bedragarna/bedrägerier ökar 😡 Har ett annat antivirusprogram som stänger direkt om någon sida är suspekt.
 
Lyssnade på en rättegång och fick meddelande om att det var Mrkoll som var den sidan hon kollade på då hon gjorde ett mordförsök på sin chef. Mr koll berättade även att man kräver IP-nummer för att lämna ut de sista fyra siffrorna i personnummer och meddelar glatt vidare att de inte lämnar ut Ip-nummer. Finns det ingen som kan stoppa den galenskapen vi har idag?
 
Som jag berättat tidigare har jag en inställning så att bara mina kontakter på min I-phone kan kontakta mig då slipper jag bluffsamtal, fick ett borttaget samtal från Afghanistan på sms, vad hade det kostat mig om jag svarat och mottagaren betalar? 
 
Nu något roligare då vårt barnbarn fått ett namn 💗 Så vackert. Men på bloggen kallas hon Lillan.
 
Vi fick vår dyraste elräkning någonsin i veckan, över 9000 för två månader, man hade ju höjt elöverföringsavgiften från 16 öre till 53 öre berättade killen på vattenfall plus flera avgifter. Tur vi är två då min ynkliga pension får ta elräkningen 😡
 
 
   

Glad dag!

Idag besökte vi dotter och måg igen för en liten familjesammankomst.Varnade igår för vårt snörvlande, hostande och nysande, dottern sa har ni hållt på i en vecka och inget försämrats så kom (vi själva gissar på allergi)
 
Vi åkte till dem, så underbart att se äldsta kusinen med den minsta i famnen 💗💗
 
Vill du hålla henne frågade prinsessan? Jag vågade inte, hon är för liten, med 26 kg mistade muskler vet jag idag inte vad jag klarar av, strök lillan över ryggen och fick en liten närhet  💗
 
Vi hämtade Mille på kvällen då vår fina vän L..... (även milles lärare) skulle bjuda oss på pizza då hon fick våra hönsfodersäckar som vi hade kvar då hönsen dödades annandagen, vi tar aldrig betalt, ger till vänner där det gör nytta. På landet ger vi varandra tjänster, det vi tror passar bäst utan krav på någon som helst betalning tillbaka... Pizzorna var goda, glatt samtal 👍
 
 
Har skänkt två fårskinn till Lillan så hon ska sova varmt och gott berättade det för kompisen. .
 
Även mina andra barnbarn har fått fårskinn. Jag berättade om det härliga långhåriga fårskinnet jag köpt tidigare från henne, kika på detta sa hon.. Inom en minut var det köpt 😂 Fårskinn är dyra men vi som köper lokalt av vänner och uppfödare så är det så mycket billigare, har reagerat över fårskinn i butiker som luktar får och svindyra priser. 

Snöat 1 dm sedan igår..

Så vi ringde vårt barnbarn och frågade om han ville snöröja - Ja blev svaret och han kom och körde rent gården. Som tur är slutar han tidigare på tisdagar denna termin så han slapp mörkret.
 
Man ser blankisen under snön..
 
 
 
Gissar han är skyldig till den här snöbollen på fönstret 🤣
 
Bild på när katten sladdat runt på gården på isen, bilden tagen förra veckan innan sista snön kom.
 
Dagens solnedgång, vackert!
 
 

Helgen...

Dottern skrev ju ett meddelande att de var på väg på torsdagskvällen till förlossningen och Mille valde att vara ensam hemma den natten.
 
På fredagen så hämtade morfar honom från skolan, vi bestämde att vi skulle träffas senare då han behövde åka hem och sköta katterna och vi skull äta middag ihop vid 18, det blev pizza som vi planerat tidigare.
 
Lördagen så planerade vi att spela spel på em/ kvällen vilket vi gjorde. 
 
På söndagen kom lillasyster hem med föräldrar, vi gjorde mat till dem då de inte varit hemma på två dagar, ville  inte de skulle behöva stressa med handling och matlagning, vi sade vi lämnar över maten och åker hem direkt, dottern tyckte vi skulle komma in en stund, vilket vi gjorde och beundrade det nya lilla underverket.
 
Kommer inte att lägga in bilder på "lillan" som jag kommer att kalla henne, då föräldrarna inte gillar sociala medier.
 
Maten blev väldigt god, lägger in receptet här om någon vill prova. Markus Aujalays recept.
 
 
 
Igår frostade vi av frysboxen, hittade en påse med skalade räkor. Den tinade vi, Börje och kära maken delade på räkorna 😊 Är man mätt så vilar man 😴
 
Gårdagens fina morgonhimmel.
 
Idag (onsdag) vräker snön ned.
 
 
 
Börje gillar att sitta på trappräcket och titta på fåglarna.
 
Här spanar Börje på skatorna ❤
 

Vilken dag ❤️

Igår klockan 21:56 fick vi ett litet flickebarnbarn till ❤️ Hade svårt att sova av glädjen, vaknade tidigt lika lycklig, tittade ut och glädjen när jag såg denna morgonhimmel.
 
 
 
 

Lycka 💗

Nu är vi snart mormor och morfar igen 💗 Dottern har åkt in till förlossningen. Jag tror det blir en flicka, har det liksom bara på känn. Vi får se om min känsla är rätt.
 
Mina barnbarn, bilden från julafton 2009 💗💗

RSS 2.0