Svininfluensa-sprutor, lite tankar.

Hade glömt bort att högstadiet skulle vaccineras idag. Är själv så kluven till vaccinet, hörde på radion att de som propagerar för att folk ska vaccinera sig är inga oberoende forskare utan har alla en fot i läkemedelsindustrin, och hur opartiskt blir det????? Kanske lite pengar under bordet för deras uttalanden. I Finland finns inte denna hysteri kring svininfluensan, media slår inte på så stort som i Sverige. I Polen har hälsoministern sagt nej till att folk ska vaccineras, VARFÖR? Jo just för att han ska värna om folks hälsa och att han var just hälsominister var argumentet. Så vad ska man tro och tycka?
Har själv blivit erbjuden sprutan två ggr men tackat nej, hade med största sannolikhet svininfluensan i våras. Har alltid varit emot alla former av medikamenter. Är restrektiv med olika former av sprutor till djuren också, går det epidemier så får djuren vackert stanna hemma på gården. Har klarat alla hästar, hundar och katter hitintills i över 35 år peppar, peppar =)

Många har frågat mig vad jag tycker, ungdomar, föräldrar och bekanta. Säger att det är ett avgörande de får ta själva, tycker synd om min dotter och svärson och alla baby-föräldrar som ska ta ställning, skulle inte vilja vara i deras kläder nu.

Idag blev biljetter beställda till vårt 8-åriga barnbarns dansuppvisning den 13 december, ser så fram mot det =)Kommentarer
Postat av: Erika - 18år - Miliam & Miltons mamma<3

sv: Ja det är inte många som heter Milton, men det blir bara vanligare och vanligare, så snart är det många som har det namnet :PTack, detsamma :)

2009-12-02 @ 09:18:59
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0