Back in business!

Sen dag, idag oxå.....vet ibland inte när jag slutar...min man och familj har blivit rätt vana genom åren...Jag TROR att jag kommer hem kl.... en tidsmarginal med en timme, oftast mot ett senare klockslag :)Kan nog säga att jag är rätt flexibel...när jag jobbade i ett resursteam visste jag aldrig hur min dag såg ut, trivs med utmaningar :) ett telefonsamtal ändrade oftast hela min dag, akutjobb....tel till mannen...vet inte när jag kommer hem...

Var som vanligt hem på lunchen o rastade hunden, katten gick ut efter att ha sovit inne sedan morgonen...cirka 30 minuter efter det jag kommit till jobbet ringde mobilen....till min förvåning hörde jag att det var min granne....shiiit har hästen gått ur hagen var min första tanke...men ...nej....var är din hund? frågade hon...Hemma, inne! svarade jag...
Jag har en schäferhanne här hos mig sade hon....DÅ! började tankarna mala...visst släppte jag väl in hunden? kan jag ändå ha glömt honom ute?????? Har jag för första gången på 34 år med hundar glömt en hund ute??? Tvivlet snurrade runt i mitt huvud, ungefär som...glömde jag låsa? släckte jag ljusen på bordet? Drog jag ur strykjärnet, stängde av kaffebryggaren m.m.??????? Vi gör ju så mycket saker på rutin, saker vi inte är säkra på när man ställs inför fakta :)
Av beskrivningen på hunden förstod jag att det inte var min Arne...puhh...: )  jobbade fem minuter...då slog det mig plötsligt...satte min man på strömmen till hagen i morse? Ringde honom! Näää det glömde jag! svarade han...FAN, fan...såg framför mig hur Lokie blev jagad av hunden, gick omkull, bröt ett ben...drog till mig jackan och skulle springa ut till bilen innan sansen kom ifatt....ringde självklart grannen som driver ett hundpensionat...frågade henne om hon hade hunden inom lås och bom...självklart svarade hon :) puhh...slog mig ned igen o jobbade vidare..
Inbrott på jobbet inatt, jobbar på två skolor, den sista lektionen fick ställas in...tordes sjutton släppa in pigga o glada 14-åringar i ett hav av glas-splitter.. De grät inte precis av beskedet att de fick sluta tidigare ;)

Trackback
RSS 2.0