Vilken underbar dag i skogen!

Idag var det skogsdag för våra 8:or.. Det hade ju utlovats regn och blåst dagen till ära, men när jag gick med hunden i morse så såg det ut som 50-50 procents chans till fint väder eller regn. Hade lovat ungdomarna att jag skulle ha cowboyhatt, vinterridstövlar och fotsid regnjacka om det blev busväder :) skulle med andra ord se ut som ett vandrande tält :) Nu blev det bara vanlig jacka, keps och paraply (fick inte användning för någotdera)

Men vilken UNDERBAR dag det blev..den bästa skogsdag jag någonsin haft. Gladare, roligare och trevligare ungdomar får man leta efter....positiva till ALLT de skulle göra!
De fick gå till olika stationer Bla..såga av en timmerstock två åt gången med gammaldags såg, göra upp eld, skjuta med luftgevär på tavlor, beräkna träds höjd och ålder.
Som lunch fick vi världens godaste mat och många backade om :)
På slutet fick alla göra upp i dragkamp...så kul, hejade på "min" klass så jag blev hes, och de vann allt oxå :)
Bör kanske tillägga att jag var med två ggr i dragkampen pga att några inte kunde ställa upp ;) så skoj!

Om någon av eleverna kikar in på min blogg vill jag bara säga: Ni är juveler och bäst i världen :) Kram och tack för en underbar dag!

Tog en hel hop med bilder, lägger inte ut någon på elever här, men däremot några bilder från den vackra plats vi befann oss på....

Nu ska jag ut och sköta om djuren :)

Trackback
RSS 2.0