7 dagar kvar......

En vecka kvar till årets bästa helg enligt min åsikt <3 Julen för mig är helig, vi är i vinterns mörkaste period och då lyses den upp med ledighet, god mat och gemenskap. Efter julen går vi snart mot ljusare tider och alla förväntningar som vi då har på både vår och sommar.
Känns på något vis som alla tinar upp efter jul och nyår. Nytt år och vi har alla alltid samma förväntan på att detta år ska bli det bästa året i vårt liv =)

Hade jag vetat vad år 2010 hade i beredskap för mig på nyårsafton hade jag nog krupit i ide och kommit fram nu till jul. Ett tufft år har det varit med mammas död o begravning, plocka ut alla minnen från barndomen, försäljning av barndomsgården.

2009 var ju inte så lätt heller med alla omorganisationer på jobbet, min dotter som hade problem med blindtarmen under sin graviditet, svininfluensa mm.

2011 tror jag på =) Blir nog ett av de bästa åren i mitt liv, obotlig optimist är jag av naturen =)Men visst bjöd året på mycket glädje också, vildkatten Sotis som bodde under ladan är nu en familjemedlem <3


Lilla Inez kom till oss och tillförde så mycket glädje i vårt hem <3


...till sist det bästa av allt <3<3 Mina barn och barnbarn <3<3

Trackback
RSS 2.0