ARG........Grrrrrrrrrrr =(

Nu är jag riktigt ARG!!!!! Hade skickat efter en hel del julklappar från Ellos. Fick beskedet att de skulle levereras inom 5-7 dagar. Som ni sett här på bloggen har jag väntat o väntat. IDAG får jag ett brev där de skriver att ALLT är slutsålt och "vi ber om ursäkt för det inträffade"...Kunde de inte kläckt ur sig det tidigare???? Nu blev Ellos en kund fattigare i alla fall. Kommer att saknas några julklappar här i jul, jag har ingen möjlighet att åka in till storstaden igen före jul. Några av julklapparna kan jag kanske hitta i vårt eget lilla samhälles butiker, men bl.a kära maken får vänta på sin...

Idag har vi städat klart övervåningen, dotter och barnbarn kommer på måndag <3 Hon ska göra en tenta först innan hon åker. Jag jobbar från 08:45-21:15 den dagen, så vi hinner väl bara i princip ge varandra en nattiskram på kvällen. Men dagen efter har vi skolavslutning och jag slutar hyggligt tidigt =)

Har snöat hela dagen, ibland vräkte det ned. Vi får en underbart vit jul i år också <3


Bild på Inez, tog den igår kväll, här ber hon mig lyfta undan Sotis som vräker sig i hennes korg, hon fick helt enkelt inte plats.


Hundarna bara älskar snön, de busar och far runt hela tiden =) Lokie tittar intresserat på.


Inez är husses duktiga hjälpreda, här hjälper hon till att skjuta på snöskyffeln ;)


Trötta och nöjda hundar efter utevistelsen =)


Trackback
RSS 2.0