Bara tre dagar kvar......

När jag kom hem igårkväll var dotter och barnbarn hemma, så UNDERBART att träffa dem igen, en månad sedan sist. Vi har fullt upp på båda håll så tiden skramlar iväg ruggigt fort. Tycker lilla Mille har förändrats så mycket varje gång vi har möjlighet att ses. Min dotter pluggar till miljöanalytiker på Linné universitetet i Kalmar och jag har mitt jobb som tar väldigt mycket tid i anspråk periodvis t.ex vid utvecklingssamtal och olika möten, sedan har vi minst 22 mil emellan oss.

Nu är det livat i huset  med tre katter =), dotterns katt (Rambo) ska vara hos oss en vecka medan de åker vidare upp till Dalarna och hennes svärföräldrar.
Sotis och Rambo är bästisar, de börjar leka direkt där de slutade förra gången, så gulligt att se. Arne (äldsta hunden) måste alltid vara med och se till att de leker schysst vilket brukar innebära att han åker på en propp när han blir för närgången. Som den schäfer han är blir det en hiskelig olåt om han blir riven ;). Inez tycker det är jättekul med katter som busar och vill gärna vara med i leken, hon busar nog på rätt sätt för katterna säger inte ifrån åt henne.

Mitt i allt detta bus går en liten  ett och etthalvt åring och pysslar och donar med sitt helt obekymrad. Men han är ju van vid detta laget. Mille är oxå populär vid måltiderna av hundarna. Tappar han inte mat på golvet så ger han hundarna givmilt en bit då och då ;) Det ligger en hund på var sida om barnstolen och sträcker han ut en hand så finns det garanterat en hundnos där, DET tycker han är kul =)

Är en underbart vacker, ljus månskenskväll hos oss,  -20 och det biter ordentligt i näsa och kinder när man går ut.
Precis som i dikten: Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma =)


Mille tänkte sig ut på en liten utflykt igår vid 22 =)


Sotis och Rambo älskar varandra <3 busar och sover ihop.


Rambo tvättar Sotis <3


Här är Mille ute och går i morfars tofflor =) Alla skor han hittar på måste prövas.
Trackback
RSS 2.0