Jag blir som barn på nytt på julafton =)

Vi hade världens bästa julafton igår, allt gick efter våra givna traditioner. Barnbarnet fick "pysselpresent" i julklapp i julstrumpan på morgonen, hon ritade så det stod härliga till =) Sedan måste alltid farmor rita också, jag kanske inte har berättat det men jag tecknar gärna. Teckna betydde jättemycket för mig när jag var liten, jag ritade på allt! Kommer ihåg att vi aldrig hade tillräckligt med ritpapper hemma, så jag fick teckna på papperspåsar, tårtkartonger och allt jag kom över. Födelsedagar och julklappar innebar alltid att jag fick påfyllning av mitt förråd med både teckningsblock och pennor =) Så jag älskade alla dessa rena block som bara väntade att fyllas på med mina alster ;)

La mig 00:30, sist av alla som vanligt, hade frusit lite tidigare på dagen, satt insvept i fleccefiltar medan de andra satt i bara T-shirts, insåg att något tok var på G.
Vaknade strax  före tre i natt, min man låg och läste, han hade blivit väckt av våra kära katter som förde ett j-vla liv, jag var dunderförkyld! Försökte verkligen somna om , men det gick inte. När klockan var 4 så gav jag upp och satte på kaffe. Lite sengångaraktiga föräldrar/farföräldrar bjöd på frukost när ungdomarna vakna ;) När de åkte hem vid 12 pysslade vi lite innan vi la oss på sängen och tittade på en beprövad sömnmedicin, "morden i Sandhamn" ( vi tittade på serien dagen före julafton, jag somnade efter första reklamen, maken efter andra) Sov till 18:45, nu blir det favorit i repris.... fångarna på fortet.
God fortsättning på julen!Förr ritade jag ett julkort till eleverna varje jul, detta är ett av dem!


En oljemålning jag gjort på en tomte som matar sin häst.

Lägger in några bilder från julafton, önskar alla en god fortsättning =)


Det vackraste jag vet....mitt underbara barnbarn <3


Julklappsutdelningen.....


Mysstund med mysig kisse <3


Så rolig julklapp, vi tittade på TV barnbarnet ritade (farmor också ;)  )


Så härligt att vara katt, busa halva nätterna och sova på dagen....

Trackback
RSS 2.0