Sådan vacker kväll och natt vi får, nu -25 =)

Gå ut och titta på denna underbart vackra kväll =) Är inte religiös, men ibland önskar jag att jag var det ;)Kommentarer
Postat av: Jane

Nu sitter jag här alldeles ensam och lyssnar på Carola och stilla natt. Har aldrig hört den här versionen förut. LJUVLIGT

Vad obehagligt söt han är det lilla livet.

Dunder kramar till er allihopa / Syrran

2010-12-22 @ 00:27:52
URL: http://blogg.amelia.se/janes
Postat av: Jane

Detsamma / Kärlek och kyssar i gigantiska massor.

/Syster

2010-12-22 @ 01:34:55
URL: http://blogg.amelia.se/janes
Postat av: cis

Har ju aldrig läst dig förr, det var ett tag sedan jag skrev på bloggen och det har tillkommit nya bloggare - eller nya för mig i vart fall.

Roligt att "lära känna" nya människor, hela tiden. Tillför nytt, ökar nätverket och gör mig inte minst nyfiken.

visst är det oändligt vackert ute nu. Framför allt när det mörknar ger det en nästan helig känsla.

Du måste ha ett roligt jobb, hade jag varit ung i dag hade jag valt läsa journalistik eller till terapeut. Nu blev det inte så, men jag ska byta yrkesinriktning i vart fall, därav personlighetstestinlägget. Spännande att ge sig ut på nya äventyr. Ha nu en riktigt God Jul med make, barn och barnbarn. Cis. Ps. Glömde att säga att fotona på både barnbarn och djur var ljuvliga!

2010-12-22 @ 07:22:39
URL: http://blogg.amelia.se/cisinytappning/
Postat av: cis

Jag vet inte om jag sände iväg kommentaren jag skrev alldeles nyss. Något hände, så jag skriver en ny för säkerhets skull. Har du då fått dubbla kommentarer, får du ha överseende ;)!

Visst är det intressant med personlighetstester! Även om man själv redan vet, är det skönt att få bekräftelse på det.

Du verkar ha ett roligt jobb. Terapeutyrket (eller terapeutyrkena, eftersom det finns flera inriktningar än en) verkar spännande och intressant. Hade jag varit ung idag hade jag läst till journalist eller terapeut. Nu blev det inte så, men jag ska byta yrkesinriktning även om jag är femtio, därav inlägget om personlighetstester.

Vackra foton på din sida. Och ljuvligt med barnbarn, förstår jag. Mina barn är inte tillräckligt (hoppas jag) gamla för det ännu. Men så småningom så.

Särskilt nattetid tycker jag det är fantastiskt vackert ute nu. Snön gör naturen strålande, jämfört med det grå och bruna, som annars härskar i den här landsänden så här års.

Ha nu en riktigt God Jul tillsammans med make, barn och barnbarn. Cis

2010-12-22 @ 07:34:38
URL: http://blogg.amelia.se/cisinytappning/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0