Två dagar kvar....... =)

Vi hade 26 grader kl 8 i morse. Kallaste dagen den här vintern. Idag har jag mest lekt med Milton och inte gjort någon större nytta. Man får passa på de stunderna när vi har dem härhemma att riktigt umgås. I morgon far de vidare upp till trakterna runt Orsa där de ska fira jul ihop med svärföräldrarna. Vi hade dem ju hemma förra julen så det är vartannat år som gäller.

I morgon kommer son och andra barnbarnet hem till oss för att fira julen. Vi klär julgranen när de kommer och pyntar det sista då. Vill att Meja ska vara med och bestämma var sakerna ska vara =) Sedan provsmakar vi alltid sill och skinka till kvällen, självklart har vi tomtegröt också (risgrynsgröt). Sedan julgodis och något "uppesittar" program på TV. Kvällen före julafton är så mysig, allt är klart, julgranen lyser och man kan bara sitta och mysa ihop med sina kära.

Vi har nyss nattat hästen och gått med hundarna, -24 hos oss och snöflingor har börjat dala, månen lyste som med en extra gloria ikväll i fukten. Hoppas bara att det blir ett vettigt väglag i morgon för alla som ska ut och köra.


Inez leker med grisen hon fick av min dotter, hon håller allt så "mänskligt" och sött tycker jag =)


Klart jag kan rita en tomte! Milton ritade lite på förmiddagen, men roligast var att plocka i och ur kritor ur asken ;)


Det syns på himlen hur kallt det är, bilden tagen 15:30 idag.


Det nya dataproffset är i farten ;)
Trackback
RSS 2.0