Vardag igen......

På annandagens eftermiddag kom dotter med familj till oss igen. En lång och orolig väntan började igen i snöfall och all jultrafik, dottern ringde med jämna mellanrum och lugnade mamma, det är inte så halt, inte så mycket trafik, halvvägs nu osv...
Sedan när vi åt berättade hon sanningen, i en av rondellerna i Borlänge gick bilen bara rakt fram, som tur var fanns det ingen bil i den andra filen.

På natten åkte svärsonen hem vid 3 för att hinna till jobbet som chaufför hos Spendrups, de har haft bråda dagar så vi fått vår kära julmust.
Dotter och väninna åkte in till Storstaden för att förhoppningsvis hitta något bra på mellandagsrean, hon fick även i uppgift att köpa min julklapp till maken ( dataljudanläggning- vet inte vad de heter ;)  ). Glad blev maken för sin julklapp i alla fall =). På kvällen jobbade jag på fritidsgården. När jag kom hem satt dottern och jag och småpratade till över 2 på natten, så mysigt <3
Idag har vi haft vår jätteduktiga hovslagare här, han varmskor hästar, aldrig några tappskor efter honom =) Dotter och barnbarn kvar till i morgon, ingen tid för datorer;)


Så fascinerad av mobiler,vi vuxna plockar ju ofta med dem.


Världens matgladaste barn =) Här bjöds det på gröna ärtor, smaskens!
Bild på vår himmel idag.......


.....så vackert!


Trackback
RSS 2.0