Förlåt syrran <3

Lovade ju att blogga mera efter jul, men så blev inte fallet. Det har varit så mycket ett tag. Min fostermamma har varit dålig sedan mitten av oktober, hon har vandrat mellan tre sjukhus och nu ligger hon på det största sjukhuset, tyvärr så närmar sig nog slutet. Oron är värst, hinner jag in en gång till, är det dags att vaka? Läkarna vet inte vad felet är, de fortsätter att söka.

Här på gården är allt bra, jag har börjat jobba igen efter jullovet. Skrev ett nytt schema i helgen, jag ska nu även jobba en kväll i veckan på vår fritidsgård =).

Vår lilla vildkatt finns kvar hos oss, hon har blivit ännu tamare och springer nu fritt på gården. Vår gamla katt Gurra som jagat bort alla katter tidigare från gården har här mött sin överman (tjej). Vi ser att han går undan för henne, kanske var det hon som klådde honom för någon månad sedan. Som närmast har de varit fem meter och totalt ignorerat varandra. Vi hoppas de kan samsas ihop, för hon har nog bestämt sig för att bo kvar =).Hon har även varit in och hälsat på, nu gick det mycket bättre när hon blivit helt trygg med oss.

Vi har fått vår nya kamera, jag håller som bäst på att försöka lära mig den. Testar mig fram mycket och läser handboken =) Snart kanske det kommer lite fina bilder.
När allt lugnat ned sig hoppas jag komma igång med bloggandet igen. Vet att min syster i Stockholm och min dotter besöker min blogg ofta och kikar på min vardag. Kram till er och en kram även till mina andra läsare =)


Tog denna bild på vår frostiga björk i fredags =) Den står vid grinden vid paddocken, så vackert i strålkastarskenet med det vita mot den mörka natten.


Vår stora lönn, tidigare på dagen.


Här har jag lilla "fröken" med vid lite hästskötsel, hon är som jag skrivit förut totalt orädd för hästen och snirklar runt hans ben. Urkass bild, men talande =)


Här sitter mina goa kissar, ca fem meter från varandra. Gurra låtsas som att han inte ser henne, för då FINNS hon ju inte ;)


Här provar jag att zooma in och fota fåglar från köksfönstret, fågelbordet ligger minst 15 meter från köksfönstret =)
Andra dagen med kameran, kan bli bättre. Jämför med bilden tidigare som jag tog med min gamla kamera, finns här i bloggen =)

Trackback
RSS 2.0