Mentalt TRÖTT =/

Inatt vaknade jag vid 4 för att hunden sprang omkring och pep, förstod att han var nödig. Släppte ut honom, han drog som ett streck till skogen för att bajsa. Vi hade ju ruckat på hans rutiner när vi var borta hela eftermiddagen. En lättad hund kom in efter en kvart och somnade gott, men det gjorde inte jag. Låg nog vaken minst en timme. När klockan ringde 06:20 stängde jag av den, den fick ringa två ggr till innan jag orkade pallra mig ur sängen =(
Ett tag tänkte jag, JAG ORKAR inte jobba idag, kände mig mentalt SLUT, mitt jobb kräver hela mig hela tiden, skulle jag orka uppbringa det och vara till nytta för ungdomarna. Nåväl, hann i tid till jobbet. Det räcker med att se deras glada, goa ansikten för att man ska veta att jag valde rätt. Tack vare dem kan jag inte sitta ned och grubbla över dagssituationen, de ger mig också så mycket glädje =)

När jag kom hem mötte jag vår goa vildkatt och hunden i dörren, så glada att se mig. Min man berättade glatt hur mycket hon varit inne idag. Klappade om dem och sa att jag tänkte lägga mig och vila en stund. Till sällskap i sängen fick jag en mycket gosig och kurrande liten katt, vi somnade snabbt i varandras värme båda två, vaknade till när jag rörde mig och någon sömnigt började kurra =)

Nu står valet mellan att tvätta håret ikväll eller imorgon, vad tycker du frågade jag min man, gör det imorgon sa han =) Vi har blivit bra på att skjuta upp saker båda två =) och vi stöttar varandra i det =)

Imorgon börjar jag först 15:40, ska först på APT och sedan jobba mitt första pass på fritidsgården =) SOVMORGON, LJUVLIGT =) Jobbar sedan till 22:15, tror det ska passa mig bra, kvällsmänniska som jag är. Sedan börjar jag jobba 09:15 på skolan på fredag, tackar för avtalet om 11 timmars dygnsvila.


Bild på tjurig Gustav, han vägrar flytta på sig när min man dragit undan överkastet för att sova =)


Jag vill komma IN! Hon vet vad hon vill, hennes jamande undgår oss inte, bild från i söndags utanför köksfönstret. Det var innan hon började klättra på väggen upp till köksfönstret =) Nu är hon mycket inne hos oss vår goa vildkatt <3

Kommentarer
Postat av: sara

söta katter. :)

2010-01-21 @ 11:10:01
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Bellezza

Jag älskar din blogg det är så bra :)

Kom gärna in och kolla min

Kram

2010-01-21 @ 12:21:58
URL: http://bellezzaofsweden.blogg.se/
Postat av: Bellezza

Tack :) Jo jag ska försöka men tycker det är lite läskigt nu när det fortfarande är snö och halt ute men ska försöka ändå :)

2010-01-21 @ 12:45:39
URL: http://bellezzaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0