Så var första jobbarveckan slut...

....och det blev precis som vanligt..på onsdagen kändes det inte som om man varit en dag från jobbet.

Igår ringde dottern och sa jag packar bilen full och kommer.......yipiiieee..... Satt i ett möte och hade glömt sätta mobilen på ljudlöst...helt inne i jobbet var jag nog inte ändå ;) Min dotter känner mamma väl och frågade diskret...ringer jag olämpligt? Men så är det att mina barn kan ALDRIG ringa olämpligt som jag ser det ;)

Ringde maken och berättade att de skulle komma och stanna över helgen =) Jätteglad blev han. Har insett att jag ibland hör vad jag VILL höra, dottern tittade förvånat på mig när jag redogjorde för sovplatserna till kvällen..men mamma..vi ska bara packa ur  bilen och släpkärran och åka hem igen, förstod du inte det? Nej! det hade jag inte gjort ...men vi fick nästan två timmar ihop innan dotter och Mille for igen♥♥.

Hos oss spöregnar det idag, 13 grader och höstmörkt....men det skiner jag i för jag och maken ska mysa med ljus och käka gott ikväll =)


Ordspråk: Det är en sak jag uppskattar hos små barn. De går inte runt och visar fotografier på sina föräldrar./ Tage Danielsson



Mammas gamla Barbie-bil leks det mycket med =)


Vilken ork småbarn har...Mille orkar springa så här hur länge som helst..själv skulle jag inte orka springa dubbelvikt mer än 5 minuter..


När bagaget var urlastat hoppade Arne in...han tänkte sig nog en semestervecka i Stockholm och slippa busiga Inez ett tag =)


Kvällsbild från i tisdags...sista kvällspinken med hundarna, jag ropar nattis även till Lokie ♥


Trackback
RSS 2.0