Vårvindar....

...varma har vi just nu. Inte en snögnutta finns kvar och all is försvann med blåsten natten till annandagen.

På annandagen var vi barnvakt då svärsonen skulle bjuda dotter på middag och bio. Goa Mille lös med ficklampan när vi skulle ut vid 16 och mocka stallet, ett jobb som han verkligen gillar =). När vi tömmer skottkärran på dynghögen går han framför mig och håller i handtagen.


Handlaget har han redan Mille "stalledräng"


Mormors duktiga hjälpreda och precis som sin mor även gjorde vid 2 års ålder så är det han som fyller på kraftfodret till kvällen♥

Efter lortgörat var det dags för bad, sedan blev det 30 minuters sagoläsning om "den lilla, lilla gumman, i den lilla, lilla stugan" Sedan skulle vi titta på Globen horseshow, efter två minuter sov det lilla livet. Klockan var då 19.
Ungdomarna kom på kvällskvisten och sov över. De hade haft en trevlig kväll och filmen de såg var bra..tror det var Sherlock Holmes.Mille vaknade klockan 10 dagen efter, han hade sovit i 15 timmar ;) Julfirande tar på krafterna ;). 10 grader ute och sol man tror närmast att man är i slutet på mars än i december.


Sol, barmark och julstjärna och adventsljusstake i fönstret, ser lite malplacerat ut ;) Hundarna har som ni ser släpat en massa pinnar och ved till gården.


Ingen tjäle i jorden så Mille kunde lätt gräva upp jord med grävskopan och fylla lastbilen med.

Idag har jag slappat, tittat på mina julklappsfilmer (det gjorde jag halva natten oxå ;)  ) gått en långsväng i skogen med hundarna, pratat med syrran Jane, varit hem till min bästa kompis som firade julen i Marocko.

Ordspråk: "I morgon" är den lates motto./ från Baskien
Trackback
RSS 2.0