Glad dag =)

I morse när jag vaknade strax före 7 så infann sig oron direkt, min dotter gjorde sin långa Kalmar resa igen för sina studier. På lunchen ringde hon -Framme, då släpte den tunga orosklumpen i magen =) Har försökt att övertala henne om att åka tåg istället men hon berättade att då skulle hon få åka redan kvällen före för att vara i tid för skolan,  betala för ytterligare en övernattning. Det blir bilen framöver oxå. Så ni kommer att få läsa mina orosinlägg här på bloggen många ggr ;)

När jag pratar med dottern på tel brukar jag alltid prata med Mille oxå, jag hör hur han andas och man kan till och med höra att han ler när jag busar med honom ♥ Men i söndags kom genombrottet, jag pladdrade på som vanligt och nämnde hundarna....då härmade han hundarna och skällde, sedan "pratade" han lite till på sitt språk. Jag blev ÖVERLYCKLIG =)
Pratade sedan med Meja och hörde hur hon hade det, allt var bra och hon skulle börja ta lektioner med en ny sorts dans men även fortsätta discodansa ♥

Min syster är nyfiken på fritidsgården där jag jobbar måndagskvällar. Sätter in några bilder från den, självklart är bilderna tagna innan ungdomarna kom, sätter aldrig ut bilder på de ungdomar jag möter i jobbet.. Hade en underbar kväll igår, från stressad med ont i huvudet när jag kom dit så  blev jag så glad och lycklig över de underbara ungdomar jag möter där.


Nejdå...mormor har inte pratat för högt i telefonen ;)..MIlle är trött och då blir det öronpill ♥
(Min dotter har tagit bilden)


Himlen när jag åkte hemifrån igår vid 16:00 efter 30 min rast. Bilden tagen ut över hästhagen.


Biljard och dartrummet


Cafedelen med datorer


Tv-rummets härliga fondvägg, gillar tapeten =)


Hallen, här gillar alltid ungdomarna att sitta och snacka och kura skymning.
Trackback
RSS 2.0