Att bli kär i fel man.....

...kan få katastrofala följder....80 procent av Carolyns ansikte sköts bort, hennes mamma sköts i magen och dog när hon försökte tillkalla hjälp. En svartsjuk/galen man gjorde detta.!?!?!? Med generösa vapenlagar (som i USA) händer dessa svartsjuke drama tyvärr alltför ofta. Vi läser även i vår dagspress hur det blir allt lättare att få tillgång på vapen.
Denna blogg idag skulle handla om vårens framfart, bilder på blommor osv. hade jag planerat... Kan säga att det föll starkt efter programmet jag såg på TV 4 fakta. Carolyn var "kvinnan utan ansikte" men med plastikkirurgi vågar hon idag visa sitt ansikte.Det fanns inget kvar av ansiktet, hon fick intravenös föda för att överleva....


Carolyn idag....efter många plasikoperationer....ett rekonstruerat ansikte....en skugga av hennes forna skönhet....hennes enda fel var att bli kär i fel man.


Här kommer hennes egen berättelse, bland annat om polismannen som såg hennes bortskjutna ansikte och trodde hon var död tills hon grep om hans ankel......Skräms av all avsaknad av empati för medmänniskor och djur . På you tube läggs det in filmer om hur man stampar ihjäl katter och kaniner, filmer på ungdomar som misshandlas läggs in av förövarna.
VEM BÄR ANSVARET???????????????????????????????????

Ordspråk: Den som vill slå hittar alltid ett vapen./ Finskt ordspråk

Kommentarer
Postat av: Emmy

Ja visst blir man förbannad och ledsen när man läser sånt... Kram

2011-05-13 @ 05:49:38
URL: http://bortabrabloggen.wordpress.com/
Postat av: Babs

Usch så fruktansvärt!

2011-05-13 @ 12:04:48
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/
Postat av: lena

Så fruktansvärt, knappt jag tror att det är sant ens, visa människor verkar vara kapabla till precis vad som hellst..Det viktiga är att de goda människorna vågar reagera och stoppa sånt här..Och jag måste bara avsluta och säga, vilken jättebra bild på dig och din syster!!Kram Lena

2011-05-13 @ 14:13:41
URL: http://blogg.amelia.se/lena70/
Postat av: Jane

Stackars människa.

Men tänk vad duktiga dom är i alla fall plastikkirurgerna.

Kramar i massor / Syrran

2011-05-13 @ 17:00:38
URL: http://blogg.amelia.se/janes/
Postat av: Micke

Sjuka människor med vapen i händerna...kan det finnas nåt värre?

2011-05-13 @ 22:31:33
URL: http://loveliferock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0