En härlig helg!

Helgen som gick byggde min man och jag en riktig hundgård till våra hundar. Eftersom vi har schäfrar och den rasen är mycket social så innebär det att de bara ska tillbringa högst två timmar per dag i rastgården. Men det är tryggt att kunna släppa in dem där när vi inte hela tiden kan ha uppsikt över dem. Vi har ju en mycket trafikerad väg utanför gården.

I söndags var vi till Stockholm, syrrans dotter konfirmerade sig. Våra hundar fick då tillbringa dagen på ett hundpensionat. Glatt hoppade de in i bilen, men färden blev bara 1 km eftersom vår närmsta granne har ett hundpensionat ;) Det är första gången vi lämnat hundarna på hundpensionat, massor av hundar fanns det där så intrycken blev många för dem. Så vi hämtade två hundar som snarkade och sov djupt resten av kvällen och natten =)


Två förväntansfulla vovvar som tror de ska ut på en längre bilfärd, som dock slutade efter 5 minuter, men vi tror de hade roligt =)

När vi kom till kyrkan såg vi dotterns och svärsonens bil, de hade hunnit före oss. Mille funderar om Gud finns däruppe? Dagen till ära har han slips. Kyrkan var inte riktigt Milles stil, för mycket stillasittande och så måste man vara TYST =/...nåväl, morfar och Mille tillbringade gudstjänsten utomhus ;)
Några bilder på konfirmanden, hon är så vacker så "klockorna stannar" ♥En helt underbar fest blev vi sedan bjudna på av syrran och hennes man ♥


Jag och syrran jane, vi har alltid så roligt ihop och är så lika i sättet =)


Idag miste vi ett litet sött hjärta ♥ Stampe somnade in pga ålderdom.Idag såg jag även att svalorna kommit, nu är nog nästan sommaren här.


Så här vackert var det ikväll kl. 19 när jag kom hem efter ett föräldramöte, över 20 grader varmt fortfarande. Grönt och härligt är det nu =)

Ordspråk: Utan kyrka inget helvete./ Max Frisch
Trackback
RSS 2.0