Handling igår.....

...i storstaden, så nu har jag de flesta julklapparna hemma =) Det blev även några julklappar inhandlade i Stockholm på min och Janes shoppingrunda. Har bara några julklappar kvar och flera av dem kan jag köpa på hemmaplan =)
Så skönt att slippa julrusch och trängsel i affärer och överfyllda parkeringsplatser.

Ikea fick även ett besök av dotter, mig och barnbarn...så gott vi skrattade åt Mille, Ikea har ju så kallat inredda lägenheter i olika kvadrat. I en av dessa sa Mille, jag ska sova och tog av sig skorna och ställde dem under en hängare med ryggsäck och en keps ovanför, sedan vek han undan täcket och kröp ned ♥ Han provsatt sedan nästan varenda soffa vi såg ;) En timme efter Ikeabesöket och en god fika somnade han gott i sin sittvagn, det är krävande att gå på Ikea ;)


♥♥♥ Denna bild tog jag från provhytten på Kappahl, jag och dotter kunde lugnt prova kläder ;)

Fastnade inte för något av IKEA:S julpynt i år, det blev bara några julklappspapper, ljus, och en bil-lekmatta som fick följa med hem.

Juldekorationer (bilden lånad från: Ikeas hemsida )

I morgon ska jag börja att slå in julklapparna, så kul att göra fina paket=)



Bilden lånad från nätet.

I morse när jag vaknade var det fortfarande över -3, hela världen var vackert frostvit. Sedan kikade solen fram och det blev en underbar dag med kall och hög luft. Jag är bortskämd med en vacker skog och många stigar att välja mellan, idag blev det stigen där vi är tvugna att ta vägen hem ca 1 km. Nyttigt för hundarna som måste gå fot då =) de springer ju oftast lösa annars och har bara kommandona, stanna och hit!


Den sedvanliga "kämpa-om-vem-som-är-starkast-leken"


De är aldrig långt före mig ♥♥


Arne vet att vi ska ut på vägen och då är det kontroll som gäller, han väntar på kommando =)


Fnissade gott åt denna bild på Inez, hon ser ut att ha "tax-ben" ;)


Här har jag beordrat hundarna att stanna och gått bakåt för att ta bilden, de är så söta när de går fot ihop ♥♥


När jag kom hem möttes jag av två tiggande katter, Sotis och Rambo ♥♥ Det enda de gör nu är att äta, sova och snabbt gå ut och göra sina behov, kyla tycker de inte om ;)


Ordspråk: En av de stora nackdelarna med julen är att vi får julklappar av våra fruar som vi inte har råd med./ Robert Lembke
Trackback
RSS 2.0