Så var vi då inne i oktober....

...och det märks, grått som sjutton idag men än så länge har det inte regnat. Jag och maken fortsatte förra helgens jobb med slyröjning. Vi har haft två härliga dagar med sommartemperaturer på över 22 grader i skuggan. Jag sover fortfarande med fönstret öppet och vaknar var natt av katter som klättrar in eller hoppar ut.Här sitter Sotis och funderar på om han ska hoppa ut, ni ser vad klomärken det är på väggen, men maken sa bara "det kan vi måla över". Under fönstret är källardörren så de har en bra bit att klättra upp ;)
Jane, på den här bilden ser du en av plastpåsarna som sitter på väggen för att hålla spillkråkan borta.


Närbild på min lilla, goa älskling ♥

I helgen har ungdomarna och Mille varit i Dalarna och hälsat på dotterns svärföräldrar, tomt och tyst har det varit, man vänjer sig fort vid liv och rörelse. Inez avgudar dottern så hon har sett lite moloken ut. Men om bara några timmar så är de hemma igen =)


Gustav, han är ju en mycket stor katt så det är inte så konstigt att han väger 7 kg.


Här kommer en glad Inez ♥


Goa Arne njuter i solskenet ♥


Måste bara ta med denna härliga bild..Rambo (dotterns katt) har följt med som vanligt till dagis. Rambo är en jättesocial och go kille som även vandrade med dottern till affären. Hon fick otaliga ggr gå tillbaka med honom och ibland satt han utanför affären och väntade in henne =)

Ordspråk; Man kan ha hund, men det är katten som äger människan. Katter tycker nog att människor är rätt bra husdjur./George Mikes
Trackback
RSS 2.0