År 2012......

...ett nytt oskrivet år som ska fyllas med glädje, arbete, umgänge med kära familjen och kära vänner, semester och högtider ♥ Nyårslöften brukar jag inte ge för det har nog aldrig hänt att jag hållt något som jag gett tidigare ;)

Jag tänkte nästan strunta i att köpa "champagne" tycker helt enkelt att det inte är gott. Men det ska ju skålas och önskas gott nytt år i bubbel så jag tog en av de billigaste flaskorna när jag handlade, då gör det inte så mycket om man slår ut resten efter skålandet.


Men det här billiga "bubblet" var faktiskt gott =) Det tyckte även maken. Lägger upp bilden så syrran Jane ser vad den heter för hon tycker inte heller om riktig champagne eller bubbel.

Kvällen firade vi ensamma ihop med våra kära djur, vi åt gott och på kvällen blev det ostar och kex. Det var självvalt att vi var ensamma för jag har varit så trött så det som är kvar av mitt jullov ska jag bara ta det lugnt och slappa.


Hmmmm...ser ut som en av tomtarna fått lite för mycket under västen ;)

Vi hade -10 hos oss igår, en fin stjärnklar kväll med halvmåne när vi nattade hästen och hundarna fick sin sista sväng. Idag har det snöat hela dagen så nu är världen vackert vit igen =)

God fortsättning på det nya året önskas er alla.

Ordspråk: Folk oroar sig så över vad de äter mellan jul och nyår, men de borde verkligen oroa sig för vad de äter mellan nyår och jul.  okänd

Trackback
RSS 2.0