Ute på vift...

...var jag och maken idag =) Var och besökte min fostersyster och hennes man, de har flyttat så vi var nyfikna på att se deras fina nya hus. Lite avis blev jag allt på hennes bastu och öppna spis, men vi får ju njuta av båda sakerna när vi är hos dem på besök ;) . Vilket härligt hus de köpt, planlösning och utnyttjande av varenda kvadrarmeter var fenomenal.
God middag bjöds vi på och vi satt länge och pratade framför brasans varma sken. När vi sedan åkte hem så varnade jag mannen för att vi åkte efter en mycket älg-rik väg....efter 3 mil så hade vi mycket riktigt en älgko med kalv framför oss på vägen, hann inte ta något foto eftersom jag då pratade med dottern i mobil och berättade att vi var på hemväg. När jag och maken åker bort någonstans så ringer vi alltid barnen och talar om det, skulle det hända oss något på vägen så måste ju någon veta om att vi inte är hemma och ta hand om våra djur. När vi sedan är hemma igen ringer vi dem och talar om det.


Vi körde givetvis fel...medan kära maken fick en vägbeskrivning så kunde ju inte jag låta bli att fota ;) Hittade ju hästar i en hage ♥


Framför brasan satt vi många timmar och njöt och pratade.....


....visst är de här härliga lamporna vackra? Vill ha! =)

Nu blir det snart sängen, jobb i morgon.

Ordspråk: Bästa människan är den som gläder sig när det går bra för andra./ OkändTrackback
RSS 2.0