Vilken härlig lördag....

....Det kändes som julafton igen med alla nära och kära omkring sig ♥♥ Trodde jag skulle bli rätt trött eftersom jag somnade vid 4 inatt och vaknade vid 08:45, jag är nog för gammal för att börja jobba kvällar och har en
L- Å- N-G nedvarvningstid ;) Men det är så roligt att träffa alla ungdomar på fritidsgården.  Som vanligt la jag mig sist ikväll och somnar troligtvis sist.
Det tråkiga är att de veckor jag jobbar helg är det sonens vecka med sin dotter, så några långhelger får vi aldrig =(

Son och barnbarn kom vid 13 ♥♥ Efter kramar och lite prat så var ju M...... tvungen att börja gosa med alla djuren, Rambo ligger klart högt på hennes lista.


Alla djuren fick sedan sin beskärda del av prinsessans gos ♥ Men favoriten först, han var så nöjd att han dreglade ;)

Vid tre kom dotter med familj för då skulle middagen vara klar och det var den, ibland kan jag få till det och det blev jättegott =) proppmätta blev vi alla och drabbades av "paltkoma" Så ungdomarna och maken förpassade sig till vardagsrummet och halvlåg i soffa och fåtöljer och slötittade på TV. Jag och barnen la oss i sängen och läste sagor ;)


Mille måste ha arbetshanskar på även vid sagoläsning ;) M...... och min dotters goa "bonusbarn" låtsades sova mellan varven för att det var så roligt när Mille väckte dem.


Kusingos ♥♥ Framför datorn.


Mina älskade barnbarn, min prinsessa och prins ♥♥♥♥


..Sedan beslagtog katterna sängen, sociala Rambo tvättar Sotis ♥♥ har aldrig sett Sotis tvätta honom, men nöjd och glad vandrar goa Rambo mellan våra katter och hundar och bara utstrålar "peace, love and understanding"
Sotis har en hel del (så även Gurra) att lära av honom =) Se tidigare inlägg.


Mille ska pott-tränas och det gör han så gärna.... Nu har jag kissat sa han...men pottan var lika torr och dammig som tidigare...Allt har sin tid som Alfons Åbergs pappa sa....

På kvällen blev det farmors/mormors önskestund, barnen ville rita och det ställer jag alltid upp på =)

Kreativiteten flödade även om det kanske inte syns här med tjejernas vita papper ;)

Dotter med familj åkte hem för Mille var jättetrött och sedan blev det lite Tv för oss, prinsessan somnade i soffan ♥♥ En underbar dag tog slut.

Ordspråk: Livet har många bra stunder. En av dem är dagen man får barnbarn. / Gudrun Vinsrygg


Trackback
RSS 2.0