Helgen....

I lördags åkte dotter och jag in till "stora staden", hon behövde shoppa lite kläder och jag skulle titta efter en present till lilla Gabriel. Som vanligt blev det gott fika och lite lek för Mille.
 
Mille somnade som vanligt efter 20 minuter i bilen.
 
Min goda räksmörgås.
 
Mille föredrog annat fika ;)
 
Här kikar Mille in till mamma i provhytten ;)
 
Idag invigde vi lergrytan, mums så gott det blev med våra egna odlade grönsaker och potatis...I botten ligger det en kyckling =)
 
 Tycker squashblommorna är så vackra.
 
Gurkorna kommer med stormfart, en togs in och den la jag in i...
 
ättikslag med persilja, så gott =)
 
Oron är nu stor för vår älskade Arne, i tre år har hans mage krånglat av och till, han äter ett specialfoder som kostar "skjortan" men det hjälper inte helt, magproblemen återkommer =/  Igår fyllde Arne 11 år, vi kunde inte "fira" honom med något gott för just nu går han på diet. Idag är jag oroligt undrande om detta är den gången då vi inte kan häva hans problem, att han är så pass gammal att hans inre organ börjar ta slut. Håll tummarna för min älskade "hårboll"
 
 

Kommentarer
Postat av: ansepanse

självklart håller jag tummarna för din fina hårboll <3
stackars Arne och stackars dig vännen
visst är de blommorna vackra, jag har också tagit ett gäng bilder just på de blommorna :) för de ser ju likadana ut på gurkplantorna
styrkekramar till dig <3

2013-08-19 @ 11:48:58
URL: http://kinaguld.blogg.se
Postat av: ansepanse

Sv: jo, det är verkligen billigt där, hade jag tänkt lite hade jag köpt en massa schampo, balsam, diskmedel och sådant men jag hade bara siktet inställt på det som jag skrivit upp och att sedan komma ut därifrån så fort som möjligt :)
kramar

2013-08-20 @ 11:28:36
URL: http://kinaguld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0