Idag ringde veterinären...

....de hade fått svar från de första proverna och bakterierna i ledvätskan förökade sig inte i det...en god prognos  ♥ Det andra provet var inte klart än, veterinären skulle ringa på måndag igen och berätta svaren på det, hon undrade hur Bosse mådde och om hans hälta såg ut att vara bättre då hon kapat bort delar av benet som skavde mot det andra. Jag sa som det var att Bosse gått bättre än innan vi opererade honom och veterinären drog en lättnadens suck i telefonen.
 
En timme efter vårt samtal gick jag med Bosse för en pinksväng, då haltade han svårt igen....hur orolig blir man inte då =`(   Men jag tänker att det är andra dagen efter en stor operation, klart att det måste göra ont. Vi följde råden vi fick efter förra operationen och Bosse fick bara sina 5-10 minuters svängar. Nu har jag varit ännu hårdare, kanske bara blir tre minuters svängar då han ofta kissar direkt vi kommer ut. 
 
Oro...oro....
 
Inatt när jag skulle sova blev jag plötsligt klarvaken....tänkte på när jag börjar jobba, ibland åker vi bort på våra studiedagar för en mysig start på terminen....Måste ringa rektorn och höra vad som är tänkt för dagarna, tar tjänstledigt om vi åker från hemorten.
 
Undrar hur syrran Janes dag var idag =) Hoppas hon hade en kanondag, kramar i massor till dig syrran  ♥
 
 Gos med Inez i juni, innan operationen. Bosse har precis blivit 8 månader ♥
 
Så jag längtar till den dagen då hundarna kan få ligga ihop och gosa igen ♥ Som det är nu så blir det lite sniff på varandra genom ett burgaller =(
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Positivt att de inte förökade sig, håller tummarna för att det ska gå åt rätt håll nu!

2014-08-01 @ 23:06:01
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Monica o Jacob

Skönt att ledvätskan såg bra ut, förstår att du blir sjuk av oro.
Hoppas av hela mitt hjärta att det går åt rätt håll klart att han måste ha ont efter den sista operationen. Han får ha ett lite tråkigt liv ett tag man får tänka att det blir roligare sedan.
Tummar o tassar hålls det vet du, STOR KRAM

Postat av: Jane

Du skall se att det går bra med Bosse den här gången.
Jag håller tummarna. (tårna med förresten)

Sv: Jag förstår vad du menar med nötskal. Jag tittade.

Det har gått JÄTTE bra. Min man är såååå duktig. Jag har inte behövt att leja någon hjälp alls med renoveringen av salongen.
Det här kommer att bli kanon det känner jag på mig.

Stor kram / Syrran

2014-08-02 @ 07:48:10
URL: http://janesunderbara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0