Julen blev.....

....lugn och fin ♥ Älskar julen och friden ♥ I år åt jag ytterst lite av julmaten, blev aldrig så där mätt och däst som man brukar bli =)
 
Bild från julaftonsmorgon klockan 9, kallt och lite snö hade vi innan, på dagen började det singla ned lätta snöflingor =) på kvällen blev det över -18.
 
Lutfisken är min och makens favoriträtt  =)
 
En nyhet tillkom på julbordet, en sillsallad som min kompis alltid gör...barnen tyckte den var jättegod.
 
Hundarna gosar och vilar i en stor hög efter mogonsvängen på julafton. 
 
På juldagens morgon begav sig kära maken redan klockan 7 till storstaden för att köpa vår gemensamma julklapp, när han kom fram var det en kö på 100 meter och nästan alla parkeringsplatser var upptagna innan 8 när Media Markt öppnade. Vi fick vår julklapp i alla fall =)
 
Hoppas kunna ta bättre bilder nu =) men en hel del återstår att lära sig ;)
 
En julklapp till från kära maken ♥ En fin ljuslykta som är ca 45 cm hög =)
 
Mille älskar punchpraliner ♥ Hade så vackra bilder på min prinsessa ♥ Men hon ville inte att jag skulle lägga ut dem och det respekterar jag. Efter lite Tv-tittande på kvällen blev det kortspel i ett par timmar ♥
 
Polkagrisar hör julen till =)
 
Syrran Jane ringde igår och frågade om vi hade lika vacker himmel som de, det hade vi =) Hon blev lite chockad över min obefintliga röst, är förkyld och har fått feber och är nästan "röstlös".
 
 
 På julen blir man mer påmind om alla ensamma, i vår storstad anordnas alltid en träffpunkt för alla ensamma, men alla kan ju inte ta sig dit.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jane

Ååh! Vad jag är avundsjuk på lutfisken. Här är det ett riktigt kaos nu inför flytten. Men det ska bli skönt när det är färdigt.
Underbara bilder som vanligt.
Kramar i miljoner / Syrran ♥♥♥

2014-12-27 @ 16:52:20
URL: http://janesunderbara.blogg.se
Postat av: Monica o Jacob

Grattis samma kamera som jag fick i födelsedagspresent, nu har ni att göra.
Fina bilder gillar söt Bosse och Iris som ser ut att ha det så mysigt.
Ha en skön kväll

Svar: Tack Monica, jag är ingen vän av handböcker ;) provar mig hellre fram eller så får dottern försöka lära sin mor ;) Du får ALDRIG ha blixt förmanar hon mig jämt, men då vill det till att jag bara fotar Inez och katterna när de sover ;) Bosse är ju inte still en sekund så han blir bara sudd =) Önskar dig oxå en härlig kväll =)
Kort

Postat av: Freja

Perfekt julklapp! Jag har fortfarande inte haft ork att lära mig min kameras alla finesser, min hjärmna fixar det inte just nu, tyvärr. Men jag håller med din dotter, blixten förstör bilderna!

2014-12-27 @ 21:28:16
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0