Valpen, dag 3 ♥

....Jag fick ledigt denna vecka =) Vi gick upp med husse före klockan sex eller rättare sagt så var det husse som lockade på Bosse och då vaknade jag. 
 
Igår klippte vi klorna på hundarna, roligare saker hade ju Bosse varit med om. Men han tyckte det var kul när vi klippte Inez klor och vi hade all möda i världen att få honom att sluta terrorisera henne när hon låg på golvet. Arne klippte jag klorna på när han stod upp, det funkade bäst på honom.
 
Katterna är fortfarande lite avvaktande mot Bosse, de är skeptiska till hans "burdusa" hälsning på dem. En snyting har han fått från dem var.
 
Vi tog en tur till affären idag och Bosse var helt obekymrad av bilresan, sov gott när jag kom ut från affären. Eftersom alla våra hundar har älskat att åka bil så gör han nog det oxå snart =)
 
Är så glad över den nya hundmadrassen där även jag ryms att ligga och gosa med hundarna =) Vi låg i en timme och myste i eftermiddags. Sedan kom min bästa vän och sambo och ville träffa Bosse. Hon berättade att det står på tavlan på jobbet att jag är hemma för vav ;)
 
Några bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Åhh, så bra att du kunde få ledigt! Du kommer att få en härlig vecka!

2014-01-27 @ 21:14:42
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: ansepanse

helt perfekt att du fick vara ledig
vilka härliga bilder :) jag njuuuuuuter
kramar

2014-01-28 @ 10:43:04
URL: http://kinaguld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0