Idag tog vi bort Bosses stygn...

....och det var en stor lättnad att få slänga ned tratten i källaren till den övriga samlingen ;) Nu slipper stackars Bosse att fastna i element och burgaller. En lättnad för oss oxå som suttit vid Bosses sida största delen av dagarna så att han sluppit tratten i värmen, kära maken har läst ut alla de böcker han köpte inför Bosses konvalecens.
Bara 15 grader vid 7 i morse men sedan steg värmen snabbt....Lika varmt som vanligt inne och ute.
 
 
Bosse har verkligen imponerat på oss, vi tror att han har ett mycket bra psyke, han har funnit sig i allt med konvalescensen och alla våra burar och instängdhet, men Bosse är go och glad ändå, jag får stoppa hans glädje var gång vi går ut, han lyssnar och lyder...men ungdomsglädjen är inte knäckt =) På tisdag har vi återbesök på djursjukhuset, ni får hålla tummarna för att allt läker fint =)
 
Jag och Inez tog en liten sväng vid 19:30 ikväll och kameran fick vara med denna härliga, vackra och varma kväll =) Men först en bild från igår morse....
 
Igår brumade det för fullt vid 07:30, vi tittade ut och det var fullt med lasbilar och maskiner utanför vår gård, ny asfaltering på gång. Idag åker bilarna sakta på vägen då det smäller av allt grus/sten de lagt ut.
 
Solen leker runt granarna i skogen =)
 
Högsommar och vissa växter är längre än mig ;)
 
Humlen som slingrar sig runt den döda björkstammen tycks ha haft en gynnsam sommar.
 
Inez och jag på väg ned mot våra åkrar ikväll.
 
 
 
På väg hem och rallarrosen blommar för fullt...
 
 
 
Vedboden är "knökfull"........
 
.....så även vedskjulet, vi har ved till 2 års förbrukning......
 
Snart blommar mina vackra klockor som jag plockade från en ödetomt i skogen för några år sedan =)
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Så skönt för Bosse att slippa tratten och så duktig han är som håller humöret uppe! Rallarros/mjölkört/alamunken/grisblomma är en av mina favoritblommor och nog den enda blomma jag känner till där jag under åren lärt mig fyra olika namn...

2014-07-11 @ 21:29:27
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0