Natten blev tuff....

......Stackars Bosse hade nog både ont och kunde inte förstå varför han var instängd, mycket "pip och gnäll" blev det, stackarn ♥. Vid 03:30 gick vi ut för en pink och bajsväng. Vår gamla spårsele plockade vi fram igår så att vi kan lyfta Bosse när han går upp och ned i trappan ut så att det inte blir för hårda stötar på det opererade benet. Har funkat bra men Bosse är lite tvivlande till vad vi håller på med. Efter mat och smärtstillande la vi oss att sova vid 06:00, Vi sov till 09:30, då var det dags för nästa pinksväng, 5 - 10 minuter får vi gå. När vi kom in la jag Bosse i buren i köket, var tvungen att tvätta alla nya hundfiltar vi köpt och golvet var en enda luddig massa efter Bosses bad i tisdags. Efter dammsugning och golvtvätt så hade Bosse förlikat sig med buren och sov.
 
 
Menar du på allvar matte att jag ska vara här?
 
Hjärtat gråter när jag tvingar denna levnadsglada kille att bli instängd, men ordern är, två veckor i absolut stillhet.
 
Bosse trivs bäst att sova på sin vanliga madrass i sovrummet, här kommer han bättre till ro och struntar oftast i att han är instängd. Men om han vill kan han lätt ta sig ut vilket han inte kommit på ännu ;) Vi gjorde en kil till dörren som låser grinden från ett håll, min datastol är stoppet på andra sidan (stolen har ju hjul) jag satte papper som stopp till hjulen för att göra det svårare att flytta på den, men den är ändå en barnlek för Bosse att flytta. Vi får se hur länge det fungerar...Han kan ändå bara vara i sovrummet då jag har en grind vid dörren.
 
 
Dagen har fungerat över förväntan, våra utesvängar har gått lugnt efter planerna =) . I kväll låg Bosse helt lugnt utan tratt i 40 minuter och gnagde på ett ben, nogsamt övervakad av oss. Men febertermometern hatar han, då kniper han så det är lögn i h-vete att ta tempen. Vi ska tempa honom varje dag i en vecka för infektionsriskens skull.
 
Mys på hög nivå ♥
 
Regnet har vräkt ned idag, potatisen växer och frodas. Jag och kära maken köpte böcker för 700 igår som vi ska avverka medan vi sitter som sällskap åt Bosse =)
 
Nu så blir det kväller, TRÖTT
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Asta

Lille bubbisen. Inte lätt att förstå inte. Kram å hoppas denna natten går bra.

2014-07-03 @ 23:07:16
URL: http://pastasson.blogspot.se/
Postat av: amanda

ska ni läsa sagor till Bosse - jag bara skojar hihi...!
jag tror att hunden Bosse, förstår att han måste
ta det lite lugnt, eftersom han har ont,
men vad skönt att operation är över, och att
han får vara hemma i lugn och ro !

kram och ha en skön helg !!!

Svar: Bosse hade nog ont igår, men inatt sov han gott utan ett enda pip, tror att han var mest ledsen över att vara instängd....Grymt är det för han har redan funnit sig i sitt öde...men han är glad och pigg idag, jag får hålla honom på "mattan" när vi går ut ;) kram
Kort

2014-07-04 @ 11:43:00
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: Monica o Jacob

Puss på nosen till lilla gubben;-)
Vet att det är jobbigt men det går nog bra
Ha det bra/Kram

Svar: Tack goa vän ♥ =) kram
Kort


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0