Så trött igår....

...så jag la mig 21:30 och somnade bums. Bosse var även trött och sov lugnt hela natten ♥ Vi vaknade vid 6 och då tog vi tempen, 38, 3 en helt normal temp. Igår hade Bosse 38,8 och jag blev orolig och ringde till jourhavande veterinär och fick svaret att vid 39 har hundar feber... jag kunde vara lugn. Dotter och Mille var här så Bosse hade stressat lite i buren och pipit så han hade nog höjt graderna lite pga av det ;)
 
När vi tempade honom senare på kvällen hade han 37,5. Har aldrig behövt tempa en hund förut trots att det varit  5 schäfrar före Bosse, men fick papper på och har läst att 37,5-38,5 är en hunds normala temp,  Efter morgonmaten och smärtstillande och inflammationshämmande medel blev det en kort utesväng och sedan vila och vila. En timme i köksburen blev det medan jag tvättade, idag var Bosse inte lika orolig som igår, det var bara när jag gick ut som jag hörde honom gnälla. Vi tog bort plåstret från operationsstygnen igår, det ser jättefint ut och är torrt och inte svullet =) Om en vecka plockar vi stygnen och då slipper han "tratten".
 
Mille med flera myggbett i pannan....
 
De som inte behöver vara i buren är där så fort grinden är öppen, Inez och ......
 
......Sotis ♥ Men de kan ju gå när de vill till skillnad från Bosse.
 
Men här finner Bosse ro och vilar lugnt, på den kära madrassen i sovrummet. Jag har suttit mestadels vid hans sida idag. Men han har inte brytt sig nämnvärt när jag gått ut och hängt tvätten =)
En solig och fin dag, tvätten har torkat på nolltid =) I morgon ska vi göra en tredje bur åt Bosse, den gör vi inne i hundgården så han kan följa vad som händer på gården =)
 
Så sant, jag börjar landa nu efter oron runt Bosses operation och eftervården, nu försöker vi bara göra det bästa av situationen för Bosse. Han är även en mycket klok liten kille som finner sig snabbt i situationer. Får vi nu till uteburen så han får mer psykisk stimulans och får vara med även där känns det bra =)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Lyckliga Bosse som har dig som ägare så han får god omvårdnad!

Vår aby fick akutopereras för några somrar sen, när en hårboll fastnat i hans tarmar. Under rehabiliteringen fick han feber, jag kände det på att han fick frossa. Så under ett dygn fick vi tempa honom varje timme för att kolla att febern inte gick upp för högt, då det kunde innebära infektion i operationssåret... Han var superenkel att tempa, tack och lov, och dessutom gick inte febern upp mer, utan lugnade ner sig. Han fick feber även som liten, då hade han ont i en tass, så veterinären sa att han nog är väldigt smärtkänslig och får feber av det...

Hoppas Bosse får ett fortsatt bra tillfrisknande!

2014-07-04 @ 23:40:44
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Monica o Jacob

Man är en riktig hönsmamma men bättre att titta en gång för mycket än för lite.
Snart har ni kommit in i dagslunken och skönt att såret ser fint ut.
Puss på nosen till lilla gubben och en Bamsekram från mej

Postat av: amanda

vad rolig Inez var, lägger sig i buren, hihi...

mycket arbete du fick Kort, men det tänker man ju
inte när det är frågan om ens "barn", så är det,
hoppas att Bosse är snart "ute" från buren och leker som vanligt...kram på dig, önskar dig en fin start på veckan !!!

2014-07-07 @ 10:30:30
URL: http://amaandar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0