Stadsbesök....

 ....idag igen, Bosse gnällde flera ggr på väg in till staden, Inez var ju inte med i bilen så han visste att vi skulle iväg på tråkigheter för hans del. Väl framme fick Bosse sin spruta i nackskinnet på parkeringen utanför djursjukhuset och sedan bar det av till "djur"sjukgymnasten. Där undersöktes det opererade benet , Bosse har bra rörlighet i benet, men fortsatt svullen och hälta av en inflammation i leden. Vi fick göra bekantskap med "vattentraskning". Bosse gick lugnt in i "buren" lite konfunderad blev han när den började vattenfyllas, men när bandet sattes på så började han gå mot mig som stod längst fram, jag hade blivit varnad för att jag kunde bli blöt om han försökte hoppa upp....och det blev jag ;)
 
 
Vi åkte hem, bilens termometer stod på 27, kära maken sa - vi åker till vår skogssjö och tvättar av Bosse kloret och ser om han gillar att gå i vattnet där.
Det gillade han, vi gick i kanske två minuter, sedan tvättade vi av honom i sjön och blaskade ned honom med vatten. Vi ser nu med tillförsikt fram mot våra vattenpromenader 2 dagar i veckan i vår härliga långgrunda skogssjö med sandbotten =)
 
Vad ska hända nu undrar en skeptisk Bosse? Stackars lilla Bosse har inte fått bada i sjön tidigare då han varit halt, bada har alla våra hundar älskat och jag hoppas att Bosse kommer att göra det oxå när han blir frisk.
 
Vår härliga skogssjö ♥ långgrund med mjuk sand, här ska vi ha mycket rehabiliteringstid.
 
Mysigt ♥
 
Ordspråk: Oro- den ränta man får betala då man lånar av morgondagens bekymmer

 

 

Kommentarer
Postat av: Monica o Jacob

Bra med rörligheten och hoppas att inflammationen lägger sej snart.
Vilken härlig rehabiliterings sjö ni har, helt perfekt.
Kram och puss på nosen till Bosse

Postat av: Anonym

Åhh, det blir ju perfekt nu när det är så varmt! Då får han rehabilitering och svalka samtidigt!

2014-07-22 @ 18:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0