VARMT.....

......30 grader i skuggan, normalt skulle jag inte klaga men det är för varmt för hundarna, i synnerhet Bosse. Hans höga temp har jag skyllt på värmen och jag tror jag har rätt. Bosse själv vill vara i buren i köket som ligger på norrsidan, svalare där och med fläkt på så har han tyckt det är drägligt. Inatt sov han i köket, vartenda fönster i huset är öppet. I morse hade han bara 38,2 i temp...nu på kvällen hade han 38,8 men dagen har oxå varit mycket varm.
Igår somnade jag vid 21:30, så trööött, tror att oron tar mycket krafter. sov till 04:10, kollade till Bosse och stängde av fläkten då det var mycket svalt i köket, sov sedan vidare till 07:15.
 
Dotter och Mille var till ett djursjukhus med sin 13-åriga katt, han hade sköldkörtelproblem och ska äta ett visst foder livet ut, puuuhhh, jag var rädd att de skulle vara tvugna att ta bort honom.
 
Vid 13 kom dotter och Mille, vi satt ute i solen och Mille badade. Kunde inte fylla i mer vatten då poolen inte stod plant, men Mille hade kul i den ändå =) Det får bli nästa projekt att bygga en ställning så vi kan fylla poolen.
 
Så skönt att bada i värmen, jag svalkade mig oxå där en stund, då stänkte jag och Mille ♥ på varandra genom att kasta bollarna mot varandra =)
 
Lokie bjuder oss på lite bromsar i sommarvärmen ;)
 
Inte mycket till svalka tyckte Bosse ♥ när han kom ut i hundgården.
 
Inez hade lekt och blivit duschad med vattenslangen tidigare, i morgon ger vi Bosse en dusch oxå då det ska bli lika varmt och soligt.
 
Fina Inan / Inez ♥
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Våra katter ligger utsträckta på golven, men fortfarande tycker de ändå värmen är rätt skön... Vi har ju vår källare de kan gå ner i, och där jag sover nu, där är det alltid svalt och skönt!

2014-07-09 @ 23:20:45
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0