Sonens födelsedag idag....

....men först veckan.
 
Förra torsdagen började jag känna mig hängig. Halsen krånglade, ont i huvudet och feber. Sjukskriven i tre dagar. Idag lyssnar jag in kroppens signaler, stannar hemma och vilar, något jag inte gjorde förr då jag jobbade sjuk och med feber som efter många år straffade sig.
 
Vårt härliga höstväder håller i sig, dimman ligger kvar längre men resulterar runt 12 till en oftast mycket varm och underbar dag =)
Bilder från i torsdags (tagna med mobil)
 
På väg hem för en snabb hundsväng runt 10.....
 
....dimman var lika tjock hemma.
 
Kl. 13 samma dag skulle våra ungdomar visa sina färdigheter i orientering, härligt väder med värme och sol.....
 
...från en klarblå himmel =) Förra året höll jag på att frysa ihjäl när ungdomarna orienterade.
 
Idag var det dags igen för ett besök på djursjuhuset med Bosse. Dotter och Mille följde med men vi släppte av dem vid shoppincentret innan vi fortsatte till djursjukhuset.
 
På väg till storstaden, Mille spelar Farmville 2 ;)
 
Efter förra påfyllningen av ledvätska blev Bosse haltare igen. Jag och kära maken hade diskuterat mycket inför detta veterinärbesök. Vi vill att Bosse ska få vila från behandling ett tag. Berättade för veterinären att vi istället för att utöka hans promenad med 15 minuter per dag så har vi istället låtit Bosse få vara med oss och vara social i hemmet och sluppit buren när vi är hemma under dagtid. Hon tyckte vi gjort rätt, Bosse måste få vara "hund" igen, men vi ska även utöka hans frihet med 15 minuter promenad per dag. Bosse och Inez har sovit ihop i ca två timmar och våra hjärtan gläds över denna återförening ♥
Jag fick beröm för min träning av Bosse och över hans lydnad. Den träningen har jag tvingats till då Bosse måste hållas lugn och jag ofta fått dämpa en ung och naturligt levnadsglad unghund, många ggr har det känts MYCKET tufft.....
 
M E N....Bosse tillhör de få 2 % som inte svarar på operationen, han är för halt, Veterinärens analys är att han växte för fort efter operationen, därav de nya problemen med fler lösa benbitar och ben som växte för fort.
 
Vikten idag var 35,2. Vi ska nu avvakta i 2 månader, sedan återbesök...veterinären hör av sig om en månad, om Bosse blir sämre hör vi av oss.
Det finns människor som har hälta och kan leva ett bra liv, det livet vill vi ge Bosse oxå om han inte blir helt hältfri, men lida och ha ont ska han inte ha.
 
Vi hämtade upp dottern och Mille efter veterinärbesöket och sedan blev det firande av sonen ♥
 
Kan bara säga....den var god  ;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt resonerat vad gäller Bosse, hoppas att allt går vägen nu;-)
Sture ska till ryggspecialist på måndag gillar inte att han får problem med kisseriet och man hittar inga fel;-)Peter är både rygg och neurospecialist och riktigt bra.
Ha det bra;-)KRAM

Svar: Hur märkte ni problemen som Sture har med kisseriet? Håller så tummarna för att det INTE får vara något fel på vackra Sture, hoppas på positiva besked på måndag ♥....kramar
Kort

2014-09-20 @ 11:11:58
Postat av: Monica o Jacob

Monica ska det vara HAHA

Postat av: Freja

Stackars er och stackars Bosse, jag förstår din vånda. Hoppas att det ger med sig med tiden och att han kan slippa ha ont!

2014-09-20 @ 20:19:35
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Monica o Jacob

Smörgåstårtan ser verkligen läcker ut:-)
Sture sprang och försökte kissa en massa gånger men det kom inget.
UVI tänkte jag men icke och alla blodprover som kostade 4000 visade inget, därför går vi vidare med ryggen nu när man i alla fall betalt självrisken.
NERVÖS för i morgon.
Ha det bra, kram

Svar: Jag håller tummarna stenhårt för er, kram
Kort

Postat av: amanda

härliga bilder av dimma, magiskt !

det tycker jag med Kort, att Bosse får vara som hund, fast ha ont ska han inte ha,
det kvittar väl om han haltar,

kram vännen, ha det gott !!

2014-09-21 @ 09:47:36
URL: http://amaandar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0