I år har det varit riktig vinter...

.....så kallt senaste veckan 23 - 10 minus har det varierat mellan. Härligt med knarret under kängorna på hundsvängarna på den upptrampade stigen i skogen, allt som glittrar i kylan i  solens sken, när vintern är som bäst =)
 
Ett stort problem har jag med kylan då jag förfrös både händer och fötter på de härliga ridturerna i ungdomen. Efter hundsväng och sedan mockning av stallet får jag tina fingrar och tår ett par timmar inomhus.
 
Igår hade vi en härlig "gofika" hos dotter och Mille, vi åt årets första semlor. Sedan blev det frågelek och scharader där vi alla skulle gestalta ett djur, Mille var grym på att gissa rätt =)
 
Nu ska det bli mildare och jag gissar att det kommer mer snö, synd då snömängden idag är perfekt och man lätt kan gå på de upptrampade stigarna i skogen.
 
Igår när vi nattat hästen och skulle gå sista kvällsvängen med hundarna i skogen sa kära maken - titta hur fint månen avspeglar granarna på stalltaket och det var så vackert, jag brukar alltid stanna upp och beundra stjärnhimlen och det vackra månljuset på kvällarna när vi nattar hästen. Det vackraste jag vet är en stjärnklar och månljus midvinterkväll ♥
 
 
 
Bilden lånad här
 
Bilden lånad från Klart.se
 

Kommentarer
Postat av: Freja

Himlen brukar vara extra magisk när det är kallt oxå!

2016-01-26 @ 20:26:37
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Monica o Jacob

Har inte ätit någon semla i år, undrar om jag förätit mej på dom.
Här är snön och nästan all is borta, SKÖNT.
Ha det bra;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0